Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, October 25, 2010

George Galloway mocht het Beloofde Land niet binnengaan

Opnieuw een transport met hulpgoederen naar Gaza. Deze keer via Syrië en Egypte. Extreem-linkse en islamistische radicalen in Groot-Britannië organiseerden en financierden het transport. Teleurstelling voor het Galloway_paspoort Britse parlementslid George Galloway. Hij mocht het beloofde land Gaza niet betreden.Egypte was bang voor verstoring van deopenbare orde en liet hem niet door.

De vorige keer lokte George Galloway  in Arish geweld uit om de Egyptische autoriteiten te bewegen enkele bestelauto's door te laten. Daarbij verloor één Egyptische grenswachter het leven. Nu is Galloway tot ongewenste persoon verklaard en mag Egypte niet meer in.

Op de foto: George Galloway terwijl hij een dubbel  Palestijns paspoort krijgt uitgereikt van Hamas premier Haniye.

No comments: