Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, November 11, 2010

Gastcolumn bij de "extremistische obscure racistische" buren van Artikel7.nu

Powpow Op Twitter barstte de discussie over de mens Martien Pennings meteen na de Pownews uitzending los. En ik kan je verzekeren dat Martien Pennings ook een mens met gevoelens is. Via Twitter werd mij gevraagd een gastcolumn op zijn zo geplaagde blog te publiceren. Dat heb ik bij deze gedaan:
http://www.artikel7.nu/?p=42096

4 comments:

Tod said...

Misschien moet ik mijn lidmaatschap van Powned maar opzeggen. Ik had er al geen hoge verwachtingen van.

erlise said...

Ik heb je log volledig gelezen op http://www.onzestem.eu/2010/11/11/oorlog-tussen-pownieuws-en-art-7-deel-2-een-dagje-pownews/ en ik sta volledig achter Art7 die mongolen van powned moeten hun bek spoelen.

Haas said...

IK heb mijn lidmaatschap al opgezegd nadat voor de tweede keer ongevraagd geld van mijn bankrekening was afgeschreven. Tijdens ledenwerving werd gezegd dat je je inleg terug zou krijgen als ze in het bestel zouden komen. Allemaal leugens voor eigen gewin. Waar heb ik dat eerder gezien?

Eric said...

ik ben ok, jij bent een lul. HaHa! De jaren 70 hebben toch veel moois opgeleverd