Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, November 14, 2010

Geen belangstelling voor Palestina Komitee

De week tegen het afscheidingshek van het Nederlandse Palestina Komitee verloopt stroef. Afgelopen donderdag moesten Kristel Letschert en haar medeactievoerders in Utrecht door de stromende regen om een toneelstukje op te voeren. Gisteren kwam er geen kip kijken toen de actiekaravaan bij het Beurslein te Amsterdam was neergestreken. Volgens de krakers van de Indymedia, anders altijd gaarne bereid de "Zionistische Entiteit" van mislukkingen de schuld te geven, kwam het deze keer door de concurrentie met een ander geloof. De Goedheiligman deed zijn intrede in de hoofdstad en de pappa's en mamma's hadden even iets anders aan hun hoofd dan het lijden van het Palestijnse Volk.

Karavaan apartheidsmuur

7 comments:

keesjemaduraatje said...

http://keesjemaduraatje.web-log.nl/huilihuile_NPK.png

Ramon Mercader said...

"Kauf nicht bij Juden", zei de nationaal socialist.
"Boycot Israel", zei de internationaal socialist.

Carlo said...

Zo te zien een geslaagde boycot.

liselore said...

Ik tel wel 6 demonstranten, hulde!

Baas said...

Ik blijf me verbazen over het enorme gebrek aan zelfreflectie bij die gasten op indymedia, als ze kritiek krijgen, is het meteen: rot op, domme loonslaven/geenstijl lezers hebben een laag iq.

reageren aldaar heb ik ook maar opgegeven, het verwijnt toch naar de ruispagina.

Zijn ze zo dom geweest om niet te denken aan belangstelling voor de intocht van de sint, dan zullen ze dat vooral niet toegeven, maar een bevestiging zien van hun eigen verdrukking.

mijn broek zakt echt af van zo'n sekte.

Remco said...

Ik hoor de laatste tijd trouwens ook weinig van dat axiekomitee van Van Agt, Van den Broek, Marcel van Dam etc. En de Zwarte Weduwe komt alleen nog maar in het nieuws als ze iemand aanklaagt die haar (overigens geheel en al terecht) antisemiet noemt. Kortom: het gehele Midden-Oostenconflict zal de gemiddelde Nederlander een rotzorg wezen, hoezeer ook allerlei individuen en groepjes proberen de bevolking te mobiliseren tegen de "Zionistische Entiteit".

ben kok (joods-chr.pastor) said...

Beste Tora-Yeshua vrienden e.a.,

De "haat voor Israel" club is op pad en wellicht kunnen jullie het artikel op http://torayeshua.nl/cms/?p=1547 uitprinten en het ter plekke uitdelen?

We kregen deze info pas gisteravond laat , voor een aantal plaatsen dus te laat, maar vandaag en morgen is er nog zinvolle actie mogelijk!
Graag in jullie regio doorsturen!
Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)
www.tora-yeshua.nl

Hier een stukje uit genoemd artikel:

DINSDAG 16/11:
Groningen 12.00 – 14.00 (Grote Markt)
Haren 14.30 – 16.00

WOENSDAG 17/11:
Drachten 10.00 – 11.00 (Onder het Carillon)
Leeuwarden 12.00 – 13.00 (de Brol)
Sneek 14.00 – 15.00 (Schapenmarktplein)

Heerenveen 16.00 – 17.00 (bij Gem. huis t.o Crackstate)
Voor reacties kunnen jullie terecht op www.tora-yeshua.nl of rechtstreeks http://torayeshua.nl/cms/?p=1547
Uiteraard is het een prima idee, dit artikel uit te printen, te kopieren en dan ter plekke uit te delen,zodat de actievoerders naast hun eenzijdige info ook vanuit de kant van Israel geinformeerd worden.

Desgewenst met een Israel vlag om je schouders.