Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, November 05, 2010

Keesjemaduraatje mag meepraten

Dat valt weer mee. Ik mag met de jongens en meisje van de socialistische club van het maandblad Kritiek meepraten als ik me maar aan het thema houdt:|

Meepraten 

 

 

 

 

 

Straks om 19.30  Vereniging Ontspoord, Havendijk 1-3, Den Bosch
dus.

 

2 comments:

Steady Freddy said...

Lukt je dat keesje, je aan het thema houden? En dan, wat voor tips heb je voor den rooie rakkers over hoe ze moeten antwoorden op het rechts populisme? Ik ben benieuwd.

Tod said...

Het Socialisme is de vloek van de 20e eeuw geweest.
Het heeft Europa ín de as gelegd, het heeft de Chinese cultuur vernietigd en het probeert nu weer met haar multi-culturele revolutie onze eeuwenoude europese cultuur te vernietigen.
Om over de slachtoffers nog maar te zwijgen.

Ik snap uberhaupt niet waarom het socialisme nog op zoveel begrip kan rekenen.

Adolf Hitler, Josef Stalin, Lenin, Mao , Pol Pot, maar ook Marijnissen en consorten. Stuk voor stuk misdadigers.