Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, November 07, 2010

Krakers spugen op Rene Danen

De hoofdredacteur van het beruchte krakersvakblad Ravagedigitaal geeft Rene Danen nog even een flinke trap na. En terecht. De censuurpogingen van stalinist Rene Danen zijn namelijk niet van vandaag of gisteren. Rene Danen riep eind 2004 op Indymedia op tot een boycot van Ravage naar aanleiding van het themanummer van Ravage met daarin onder meer deze artikelen:

Nederland Droomland:
http://www.ravagedigitaal.org/2004+15/nederland+droomland.htm

Mijn maat vermoord:
http://www.ravagedigitaal.org/2004%2B15/theo.htm

De bewuste Boycot-oproep op Indymedia is destijds vrij spoedig door de
redactie verwijderd, hier de reactie van Alex van Veen in Ravage:
http://www.ravagedigitaal.org/2004%2B16/boycot.htm

Alex heeft nog een nieuwtje over de herdenking van de Kristallnacht, a.s. dinsdag om 19.30 Zwanenburgwal/Amstel te Amsterdam. Wat blijkt namelijk? Als je de website van Nederland Bekent Kleur goed leest? De aankondiging van de Kristallnachtherdenking staat er helemaal niet meer op!!! Volgens Ravage kan Rene Danen geen sprekers meer vinden.

Intussen is de Senator van Haat en Terreur ook niet in haar laatste leugen gestikt, hoewel ze wel  ziek is. Ze beweert namelijk op haar haatblog: "Nu er geprobeerd wordt om de Kristallnachtherdenking te verhinderen ben ik dubbel blij dat ik me gisteren met veel dassen om en vol met paracetamol naar de overkant heb gewaagd om bij de jaarlijkse herdenking bij het Kindermonument te zijn."

Nee Anja, niemand probeert een herdenking te verhinderen. We willen alleen niet dat de Hamasvrienden van de Internationale Socialisten de herdenking kapen voor hun politieke doelen.
 

9 comments:

Hans Bodhi said...

Anja sluit ook mij uit... inmiddels twee reacties verwijderd.... maar ja copy/paste en het staat er weer... LOL

Exkra said...

Hou toch eens op met ravage als krakersblad te typeren. Geen enkele zichzelf respecterende kraker heeft nog iets op met dat digitale blaadje van Van Veen.

christinA eijkhout said...

Kristallnachtherdenking is voor ons tegenwoordig toch herdenken dat zoiets nooit meer mag gebeuren, niet tegen joden, moslims, linksen of rechtsen.

Chris said...

Anja Meulenbelt grossiert volgens mij in censuur! Gisteren heeft ze ook van mij 3 kritische reacties verwijderd. Ook de Volkskrant censureert de VK-fora. Bedenkelijk. Censuur is altijd een zwaktebod.

Chris said...

Bij deze hieronder een meelezertje: mijn laatste reactie op de site van Meulenbelt. Vermoedelijk is die net als mijn eerdere reacties binnen korte tijd verwijderd, ondanks het pseudoniem.
Van gematigd links ben ik door de leugens van de linkse elite van mijn oorspronkelijke geloof gevallen.
Bos met zijn 4 ton per jaar, Rosenmuller met z'n hoge gages voor lezingen, Vogelaars gerommel, etc.. Ik vertrouw die mensen niet meer. En al de censuur overal maakt het er niet beter op. Punt.

19.U zei:
“En ik ben behalve geen varken ook niet ongelovig, voor je informatie.”
Aha, daar komt de solidariteitsaap uit de mouw:
Anja is van het communisme tot de islam bekeerd..
Enne, herdenken kan toch ook zonder dat Danen en Mo Rabbae de herdenking organiseren en opluisteren met boycot Israel posters?
Weet je Anja, het gaat jouw en de jouwen om macht! En alles lijkt geoorloofd tot de instandhouding ervan, broddelwerk gebaseerd op aannames zoals dat van Riemen, een censuursite als dit, Bos die een journalist wilde laten ontslaan, etc..
De beerput gaat elke dag verder open.
Per dag groeit de weerstand onder de bevolking.
Weg met de politiek van het muilkorven en communistisch aandoende controle door een gecorrumpeerde elite.
Om met jou te spreken:
opzouten linkse leugenaars!

Tod said...

Valt me mee van Ravagedigitaal dat ze niet meehuilen met de linkse wolven wat betreft de Kristallnacht herdenking.

piet stok said...

@Exkra: Hoe ziet een zichzelf respecterende kraker er eigenlijk uit? U maakt mij nieuwsgierig.

Chris said...

Ben Anja es gaan googlen,
deze wil ik toch graag even delen:

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=196

Dank moderator!!

Michel108 said...

Zojuist elders op deze site ook al mijn gal gespuwd over de censuur van linkse rakkers en kranten. Gisteravond las ik dat Hans Bodhi en Chris klaagde over censuur bij Meulenbelt. Daarom besloot ik zojuist om hier ook even de Volkskrant aan de kaak te stellen! Daar wordt ook gecensureerd!

Bij deze mijn mail aan de moderators en ombudsman:

aan: VK moderator

cc: ombudsman@volkskrant.nl

datum: 8 november 2010 21:04
onderwerp: Waarom?

Aan de volkskrant-site en moderatoren

L.S.

Opnieuw heb ik (Michel108) weer een ban aan mijn broek en zijn mijn inzendingen verwijderd.
Waarom?
Dagenlang was ik geblokt, ineens ging het weer open, en nu is het weer dicht!
Waarom?
Vanmorgen heb ik een klacht ingediend over Maaddou die suggereerde dat de PVV verantwoordelijk is voor de schade aan het PvdA kantoor.
Waarom mag zoiets wel, maar kritiek op links niet?


Als censuur geldt op andere meningen dan die van de moderator en reageerders als El-Lomboko, Erwin Lamme (er wordt beweerd dat dit 1 persoon is, die Muller heet en
moderator is bij de VK...) Mede Dogen en meer linkse reageerders dan hoeft de VK helemaal niet te doen alsof de fora open zijn: zeg gewoon we willen alleen gelijk gestemden want we zijn links! En daarom geldt bij ons net als in socialistische en communistische staten alleen onze mening! Censuur op de rest is normaal voor links, zeg dat dan VK!

Dit soort dingen vormt de ondergang van links!
Inmiddels verheug ik me daar op.
Ik groeide op met de VK op de ontbijttafel, maar weet sinds kort wat de VK is geworden:
een censurende vooringenomen rotkrant!

Michel van Dinteren

(Dank Keesjemaduraatje als je dit plaats!)