Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, November 04, 2010

Rene Danen zakt nog verder weg

De vraag is:  Hoelang houdt de depressieve Rene Danen dit nog vol?? Groenlinks poept hem uit. De krakers van Ravage willen hem niet. Heel Nederland lacht om hem, vanwege zijn zwijgen in het programma Powned. Nou wil zelfs het Centraal Joods Overleg, normaal gesproken de politiek correctheid in eigen persoon, dat Rene Danen wegblijft bij de Kristallnacht herdenking op 9 november bij het Stadhuis te Amsterdam.
Rene danen
Waar heeft hij dit aan verdiend?

Een citaat: "Zo achten wij een aankondiging van de bijeenkomst op de website van de Internationale Socialisten verwerpelijk. Naast de aankondiging staat een affiche afgebeeld waarop wordt opgeroepen Israel te boycotten. Israel wordt gelijk gesteld aan apartheid. Deze politisering heeft niets meer te maken met een waarschuwing tegen antisemitisme en racisme nu, laat staan met een herdenking van het verleden."

Het heeft even geduurd, maar nou heb je ook iets. Advies aan Rene Danen: Stop der maar mee. Dan bespaar je ons een lange reis naar de hoofdstad en een koude avond met een Israelische vlag in ons verkneukelde handen en je bespaart jezelf een afgang.

 

2 comments:

Steady Freddy said...

Als een Ben Kok en zijn medestanders bij de kristallnacht herdenking met tientallen Israëlische vlaggen gaan staan zwaaien doen ze precies wat ze die linkse clubs verwijten. Politiek bedrijven i.p.v. herdenken. Die vlag bestond namelijk helemaal niet in 1938 en heeft dus ook niks met deze tragedie van doen. Het is dus net zo zielig en goedkoop als de pro Palestijnse clubs om met deze herdenking mee te doen vanwege politieke motieven.

Remco said...

Beste Steady Freddy,

Even los van de inhoud van je stuk: de huidige vlag van Israël bestond in 1938 al bijna 40 jaar, nl. als vlag van de Zionistische Beweging. Zie:
http://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_israel.

Groet,