Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, November 04, 2010

Schaamteloze Agenda van Internationale Socialisten

Nu gaan de Hamas-vrienden écht een stap te ver. Op één en dezelfde agenda staat zowel een oproep aan de Kristallnachtherdenking deel te nemen, als een oproep Israel te boycotten. Hoe kwaadaardiger kunnen ze nóg worden?
Internationale_socialisten_kristallnachtherdenking

3 comments:

Rudi said...

Dat gebeurde ook al in 2003! Toen werd reeds gevraagd aan Gretta Duisenberg of Anja Meulenbelt (al met dikke billen?) of ze na het palestina-spul naar de kristalnacht herdenking zouden komen. Ze hebben dat natuurlijk geweigerd want voor die tellen zelfs de dode joden niet meer mee!

ben kok (joods-chr.pastor) said...

Als jullie het misbruik de Kristallnachtherdenking van Danen c.s ook al lang te ver gaat, kom dan met een Israelvlag naar de Stopera/gemeentehuis bij de Amstel, di.av. 19.30, Amsterdam.
Laatste info altijd op www.tora-yeshua.nl
Shalom
Ben Kok (joods-chr.pastor)

Tod said...

Goed dat je dit onder de aandacht brengt.
Ik ben op vakantie in Berlijn en overal zie ik herdenkingen en gedenkingen over de Schande.

En in Nederland, die ook meegeholpen hebben aan de Shoah, heb je dan bonton socialisten die oproepen tot actie tegen Israel.

Boycot Israel, roepen ze nu.
Kauf niht bei Juden, riepen z 70 jaar terug.

De anti+semitische haatpredikers uit de jaren 30 zijn vervangen door anti-zionistische haatpredikers als Peter Storm (sorry, jouw vriend), Gretha Duisenberg en al die salonsocialisten van de linkse kerk.