Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, November 08, 2010

Volgend jaar naar Duitsland #Kristallnachtherdenking

want daar laten ze ook weer helemaal de verkeerde persoon de toespraak van de Kristallnachtherdenking doen: Alfred Grosser, de Jaap Hamburger van de Duitse Israël-bashers. Dat moeten we niet willen met zijn allen. Beroemde uitspraken van Alfred Grosser zijn:

Alfred_grosser -"Der Antisemitismusvorwurf soll verhindern, dass über die Tatsachen der israelischen Besatzungspolitik gesprochen wird."

-“Ich bin ein jüdisch geborener, geistig mit dem Christentum verbundener Atheist.”

-"Das ist doch die alte Kollektivschuldthese. Dieses schleche Gewissen der Deutschen bringt eine Kritiklosigkeit hervor, wenn es um Israel und Palästina geht."

Toch zie ik liever Alfred Grosser een toespraak houden dan een Hamasvriend als Mohammed Rabae, alleen al omdat ik hem beter kan verstaan. Alfred Grosser discussieert en stelt vragen, dat is geheel iets anders dan Hezbollah of Hamas ondersteunen, zoals de Internationale Socialisten doen.  Het moet altijd mogelijk zijn discussies over de vredespolitiek van Israel te voeren, maar liever niet bij een Kristallnachtherdenking.

2 comments:

Michel108 said...

Misschien off topic, maar ik zag gister hier iemand een reactie plaatsen die elders werd geblokt, Meulenbelt geloof ik.

Nu ben ik ook ineens voor de 2e keer van de Volkskrantfora afgesmeten: zonder waarschuwing of opgaaf van reden.
Moderator/Keesje sta mij toe hier mijn bozige mail aan de VK-moderator te openbaren. Die linkse censuur begint echt irritant te worden!!

aan: VK moderator

cc: ombudsman@volkskrant.nl

datum: 8 november 2010 21:04
onderwerp: Waarom?
verzonden doorgmail.com

Aan de volkskrant-site en moderatoren

L.S.

Opnieuw heb ik (Michel108) weer een ban aan mijn broek en zijn mijn inzendingen verwijderd.
Waarom?
Dagenlang was ik geblokt, ineens ging het weer open, en nu is het weer dicht!
Waarom?
Vanmorgen heb ik een klacht ingediend over Maaddou die suggereerde dat de PVV verantwoordelijk is voor de schade aan het PvdA kantoor.
Waarom mag zoiets wel, maar kritiek op links niet?


Als censuur geldt op andere meningen dan die van de moderator en reageerders als El-Lomboko, Erwin Lamme (er wordt beweerd dat dit 1 persoon is, die Muller heet en
moderator is bij de VK...) Mede Dogen en meer linkse reageerders dan hoeft de VK helemaal niet te doen alsof de fora open zijn: zeg gewoon we willen alleen gelijk gestemden want we zijn links! En daarom geldt bij ons net als in socialistische en communistische staten alleen onze mening! Censuur op de rest is normaal voor links, zeg dat dan VK!

Dit soort dingen vormt de ondergang van links!
Inmiddels verheug ik me daar op.
Ik groeide op met de VK op de ontbijttafel, maar weet sinds kort wat de VK is geworden:
een censurende vooringenomen rotkrant!

Michel van Dinteren

Steady Freddy said...

' De vredespolitiek van Israël' Hahahahaha hilarisch, echt geweldige vondst is zeker van het CIDI? Mensen uit hun huizen trappen, olijfboom gaarden vernielen, nederzetting bouwen op Palestijns gebied, vast houden aan die bezettingspolitiek, racistische wetten invoeren en het dan hebben over vredespolitiek.