Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, November 03, 2010

Zelf een Ben Kokje doen, op 9 november

Nou is het genoeg! De herdenking van de Kristallnacht wordt ook dit jaar weer besmeurd door de Internationale Socialisten van de Rene Danens en de Mohammed Rabbaes van deze wereld. Bekend van radio en TeeVee door hun aanklagende rol bij het Wilders tribunaal.

Jullie weten waarschijnlijk dat de Internationale Socialisten aanhangers zijn van de terreurbeweging Hamas en dat ze zelfs een keer een herdenking voor de Hamas-moordenaar Sheik Yassin hebben gehouden. Genoeg reden dus, om deze mensen te wantrouwen dan wel te haten, al naar gelang wat voor een vredelievend- dan wel naief karakter je zelf hebt.

Het komitee Nederland Bekent Kleur werkt intensief samen met deze International Socialisten en organiseert ook dit jaar weer op 9 november de Kristallnachtherdenking bij het Stadhuis op het Waterlooplein te Amsterdam. Als het niet zo kwaadaardig was zou je er om moeten lachen. Jodenhaters organiseren de Kristallnacht herdenking. Het moet gewoon niet gekker worden en dat wordt het ook niet.
Vorig jaar stond de Joods-Christelijke pastor Ben Kok bij de herdenking met een Israelische vlag. Hij deed wat wij op dit weblog een "Ben Kokje doen" noemen. Zwaaien met een Israelische vlag en de woede van het volk over je heen laten komen. Dat vond Rene Danen toen al niet leuk. Maar je kan moeilijk bij een Kristallnachtherdenking een Israelische vlag weg laten halen, dus hij stond met de mond vol tanden.
Dit jaar nodigt Ben Kok jou uit om samen met hem, met een Israelische vlag in je handen, de Kristallnacht op een waardige manier te herdenken. Je kan een Israelische vlag zelf bestellen bij  Bosvlaggen (5 dagen besteltijd) of op de website van Tora Yeshua, voor 20 Euro.  Graag van te voren opgeven als je komt. De actie gaat door als er 10 mensen of meer meedoen.

9 November Stopera om 19.30
We Ben Kokken!!

2 comments:

roel said...

Ik zal er zeker zijn.

Tod said...

De IS is niet alleen pro Hamas, ze steunen ook de Farc.
Jammer dat de pers dat niet oppakt. Behalve Geenstijl natuurlijk.

Alle heissa over Tanja Nijmeijer ten sprijt, feit blijft dat zij op de Rijks Universiteit Groningen in contact is gekomen met de Internationale Socialisten. Haar studiegenoten Jelle Klaas ( rechten), Sylvia Brugman (medische biologie ) en Diana Wittendorp ( Biologie) hebben haar gehersenspeold met IS propaganda. Tanja woonde in kraakpand Op Drift ( in de hoerenbuurt)) en daar organiseerde Jelle Klaas discussie bijeenkomsten. OP een van die bijeenkomsten is de Farc geweest. Het lijkt mij wel duidelijk dat Tanja Nijmeijer geronseld is door de IS.
De IS benaderde haar via studiegenootjes Sylvia en Diana.
De IS regelde onderdak voor haar in kraakpand Op Drift. De Is regelde contact met de Farc.

Een eenzaam meisje in de grote stad Groningen die met haarzelf in de knoop zit is een makkelijke prooi voor loverboys van de IS.