Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, March 07, 2011

Hezbollah betrokkenheid bij de Flotilla 2

Dat de moslimbroeders mee naar Gaza varen, dat weten we. Dat er een nauwelijks verholen sympathie voor Hamas uit deze hulpkonvooien blijkt, dat weten we. Maar wat is de betrokkenheid van de terreurorganisatie Hezbollah in Libanon? Wat heeft de moord op de Libanese premier Hariri met de Gaza hulp Flottilla's te maken? Deze film geeft een begin van een antwoord:

 

12 comments:

nantio said...

Volgens rabbijnen was de eerste vloot (vorig jaar) het startsein van de Gog-Magog oorlog, voorzegd in de Bijbel. Deze vloot dit jaar zou dan een tweede sein moeten zijn, zeker als Hizballah (lees: Iran) mee doet.

Steady Freddy said...

Wij kunnen helemaal niks checken aangezien er allerlei Arabische artikelen voorbij komen die wij niet lezen kunnen. Jij trouwens ook niet. Dus wie zegt dat er ook maar iest van waar is? Mijn eerst vraag is dan ook, wie heeft dit filmpje gemaakt? Is het werkelijk journalistiek of een sterk staaltje propaganda? Als het afkomstig is van onafhankelijke journalisten wil ik het geloven en is het eigenlijk wereldnieuws. Maar ik kom het nog niet tegen op nieuws sites, of is het oud? Voor als nog kom ik in mijn speurtocht niets anders tegen dan dat dit filmpje gepost is door ene 'noterrorhere' die wel meer pro Israël video's op youtube zette. Prima allemaal maar kom dan niet aan met dat dit feiten zijn, het lijkt meer op een handig in elkaar geknipt en plakt pro Israël verhaal die ons moet doen geloven dat Hezbollah nu ook in het complot zit. Handig voor als Israël weer in Internationale wateren die schepen gaat enteren en het weer fout gaat. Kunnen ze altijd nog zeggen, ja maar Hezbollah strijders waren aan boord... Het is in ieder geval wel veel beter gemaakt dit dan Fitna. De propaganda makers van Israël zijn wel pro's daar kunnen de pro Palestina lui nog veel van leren.

keesjemaduraatje said...

Steady Freddy geloft het natuurlijk weer niet, maar de woorden "Hezbollah involvement in Flotilla Gaza" ingetikt in google levert meer dan 4 miljoen hits op. Allemaal zionistische propaganda natuurlijk.....

http://www.google.nl/search?hl=nl&source=hp&q=hezbollah+involvement+in+flotilla+gaza&rlz=1R2ADBF_nlNL350&aq=f&aqi=&aql=&oq=

lezen maar....

keest said...

beide zijn inderdaad overtuigend bewijs voor alles (als je de woorden 'crocodile en umbrella' intiept krijg je ook 600.000 hits, maar goed). De zin van dit soort filmpjes, of er nu iets van klopt of niet, is dat als een Israelisch commando straks deze boot aan flarden schiet, mensen gaan denken dat het misschien wel nodig was. Keesjemaduraatje zal hier dan wel weer een filmpje posten dat tenminste een van de opvarenden levensgevaarlijk met een aardappelschilmes aan het zwaaien was.

keesjemaduraatje said...

ers is iets dat mij opvalt: Op de website van Kees Stad: Globalinfo.nl staat opvallend weinig over Israel of zoals de linkse medemens dat land noemt: "Palestina"
Kee Stad en Doorbraak branden hun handen niet meer aan de bestrijding van het lijden van het Palestijnse Volk. Zelfs de Internationale Socialisten zijn opvallend stil.
Komt dat doordat ze zich niet met de IHH en Holy Land Foundation willen compromiteren? Of steunen ze Hamas niet meer?
Vragen over vragen

keest said...

Ja vragen zijn dermate dom dat geen zinnig mens er antwoord op gaat geven. 'Of steunen ze Hamas niet meer?', je lijkt wel aan het dementeren. Op jouw blogje staat helemaal niet over achterstallig onderhoud in de vogelbeurt in Breda. Of steun je soms de huisjesmelkers niet meer?

keesjemaduraatje said...

Freudiaanse verspreking van Kees Stad: Vogelbeurt..... he he he

keest said...

Nog een leuke voor de psychiater is waarom keesjemaduraatje nooit ingaat op hetgeen de reaguurder vertelt, maar acht wie verwacht dat nog. Gilad heeft not een leuek vraag voor jou:
http://www.gilad.co.uk/writings/gilad-atzmon-what-about-a-no-fly-zone-for-the-palestinians.html

keesjemaduraatje said...

@Keest: waarom schrijf jij zo weinig over Israel en alle andere linkse websites wel? Heeft het een reden? we weten het niet.
Ik ga inderdaad niet altijd in op reaguurders, of ze nou pro of contra zijn. Maar het is ook mijn weblog vriend....

Paardestaart said...

Het filmpje is gemaakt door RT - "the first Russian 24/7 English-language news channel bringing the Russian view on global news"
Kun je zelf ook wel vinden, nietwaar?
De personen achter de flotilla kun je natuurlijk gewoon googelen; maar doe geen moeite, jongens. Dat die mensen allemaal arabisch spreken en schrijven is voor een onwillige argus een uitstekend excuus om niets te geloven, zodat je later rustig kunt zeggen dat je het allemaal niet geweten hebt
Waarom trollen jullie niet gewoon bij Anja Meulenbelt? Dat is beter voor jullie zenuwen, èn de onze - met "anti-zionisten" valt nu eenmaal net zo min garen te spinnen als met holocaust-ontkenners - je kunt ze bergen haar, brillen, verhalen en documenten onder de neus wrijven en dan geloven ze je nog niet

Anton said...

Volgens mij is het in Libië veel erger.
Waarom sturen we daar geen flotilla naartoe?

Benjamin said...

Toch denk ik niet dat het zo belangerijk is om de legitimiteit van de opvarende deze keer af te vragen. De actie zelf wordt onder valse voorwenselen gedaan namelijk onder de vlag van een 'humanitaire missie'
De prominenten personen aan boord zijn niet meegenomen om 'onschenbaarheid' te verwerfen maar als getuigen en media waarde. Ik bedoel als men op voorhand een soort zelfvervulende profetie doet namelijk

"..Het oproepen van hun regeringen om haar burgers te beschermen.."

Een inzich zelf niets betekende oproep, met de vage dubbelzinnigheid die de bekend ploeg vaker gebruikt. Om de lezer een conclusie te laten trekken zonder het in woorden te brengen.

Wat echter grappig is dat dit blog een filmpje van Palestijns-libanese Journalist Yasser Qashlaq staat.
Het filmpje is deels waar, maar stelt niet voor in vergelijking wat hij vorig jaar op de Al-Manar TV(Libisch televisie) zie, hij zei namelijk dit

"Laat Gilat terug naar parijs gaan, laat deze moordernaars terug naar Polen gaan, Ik hoop dat onze schepen dit Europeese afval(de Israeliers) terug laat keren naar hun eigen landen, en op het moment dat ze daar terug zijn, zullen we ze achterna jagen tot het einde van de wereld er is geen reden om 'samen te leven' ook al sluiten onze regeringen en regimes vrede met hun wij zullen nooit vrede sluiten"