Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, April 03, 2011

Gedenk de Nar

Frans Groenendijk heeft vandaag het nieuwe boek "Bezorgde Vaders" van zijn Durfuitgeverij gepresenteerd en stelt bij die gelegenheid voor dat de islamieten in Nederland die niet bij de 5e kolonne willen horen of niet aan die verdenking bloot willen staan, een brigade met de naam "Gedenk de Nar" kunnen vormen om Theo van Gogh te herdenken. Daarmee aangevende dat ze voor de Westerse Democratie zijn. Hij refereert daarbij aan de Japanse Amerikanen die tijdens de Tweede Wereldoorlog een regiment vormden met de naam: "Gedenk Pearl Harbour"


aan de  

2 comments:

Frans Groenendijk said...

Leuk! Beeld en geluid van de presentatie.
Om misverstanden te voorkomen.
De presentatie was van het boek 'Bezorgde vaders': de bundeling van brieven aan hun kinderen van zes heel verschillende vaders waar ik er een van ben.
Het stukje over 'Gedenk de nar' kwam uit mijn essay in de bundel van Sam en Wim van Rooy.
Dat essay is als eBook hier te verkrijgen:
http://www.du21.nl/products.php?category_id=51

trias politica said...

Een erg leesbaar en genuanceerd boek, dat ik van harte aanbeveel !