Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, April 25, 2011

Vittorio Arrigoni vermoord door Hamas politieagent

Wat Anja en de Pessoptimist verzwijgen, maar wel gewoon op Youtube staat. De vredesactivist, pacifist, ISM-er  en Gaza Flotilla-veteraan Vittorio Arrigoni werd vermoord door drie salafisten. Eén ervan was Mohammed Al-Salfiti, een politieagent van Hamas.

Deze aan Al Qaida gelieerde groep moslimextremisten vecht in Gaza een machtsstrijd met Hamas uit en wilde bij die gelegenheid door de ontvoering van Vittorio een gevangen lid van hun groep vrij krijgen. Vittorio Arrigoni werd door wurging en ophanging om het leven gebracht.

Soms kan je van mening verschillen en dan kan je er nog over discussieren. Maar dan merk je vaak dat de Pro-Palestijnse activisten moedwillig en bewust informatie weglaten, omdat het niet in hun straatje te pas komt. Dat één van de ontvoerders een Jordaans paspoort heeft, wordt door Anja wel verteld. Maar dat er een politieagent bij was, dat wordt verzwegen. Dan wordt waarheidsvinding natuurlijk erg moeilijk.

Op de onderstaande film zie je de drie daders afgebeeld:


 

3 comments:

vanhetgoor said...

Er is in het midden-oosten maar een ding dat de vrede in de weg staat en dat is het Palestijnse volk. Iedereen die het Palestijnse volk steunt die maakt dat de mensen langer en harder moeten lijden. De menselijke weg zou zijn geweest iedereen vertellen en uitleggen en laten begrijpen dat de enige uitkomst van alles wat met een eigen Palestijnse staat te maken heeft een doodlopende weg is in de richting van ellende en vernietiging.
Palestina is nooit een zelfstandig land geweest, het was een gebied dat deel uitmaakte van een groter gebied en van wisselende landen en overheden, ooit een Engels protectoraat was en zelfs begin vorige eeuw was bezet door ondermeer de Ottomanen.
Anja Meulenbelt is een takkewijf dat het lijden van het Palestijnse volk alleen maar wil verlengen om haar eigen politieke gelijk te halen. Wat feitelijk gedaan moet worden is dat men elke Palestijn uitlegt dat zijn vlag een blauwe ster heeft, dat hij samen met joden in één land moet wonen en dat hij er beter voor kan zorgen dat hij en zijn kinderen zo snel mogelijk die verdomde islam moeten afzweren. De reden hiervoor is dat de islam alleen bedacht is om geld mee te verdienen, terreur mee te bedrijven en ellende mee te propageren. Er is niets menselijks aan de islam, er is niets menselijks aan moslims, er is geen toekomst voor Palestina. Het is een en al geweld en de lust naar snel geld, want steeds weer weten alle chefs en bazen, hoofdmannen en leiders van de Palestijnen weer met grote sommen geld er vandoor te gaan. Yasser Arafat had na zijn dood 700 miljoen dollar op zijn persoonlijke geheime Zwitserse bankrekening staan. Wat zal die man hard gewerkt hebben, of veel gestolen! (dat al het zijn!)

Benjamin said...

ik heb een andere fotomontage gevonden van de drie op een Arabische website, dezelfde foto met baret is gebruikt. Echter kan iedereen zien dat het slecht photoshop werk is om de baret van de orginele foto te manipuleren. zie hier de fotomontage en gemanipuleerde foto van al Salfiti met weggewerkte baret:

http://www.safa.ps/ara/?action=showdetail&seid=47423

Er zijn andere fotomontages waar dezelfde foto van Al-Salfiti getoond wordt, alleen wordt de baret buitenbeeld gehouden.

Volgens mij is de baret niet van Hamas maar van de PLO/Fatah

Benjamin said...

Foxnews zegt dat het gaat om een voormalige Hamas politie agent:
http://www.foxnews.com/world/2011/04/18/hamas-reveals-names-suspects-italians-death-244877686/#ixzz1KX6RKWgn