Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, April 25, 2011

Who killed Vittorio Arrigoni?

De pessoptimist en de haatsenator weten het even niet meer. Anders staan ze  altijd vooraan in de rij om de beschuldigende vinger richting de "Zionistische entiteit" te wijzen. Of de Hamas vrij te pleiten. Maar nu een salafistische groep één van hun medestrijders heeft omgebracht omdat hij "corruptie verspreidt" en omdat hij uit een "ongelovig land komt", past dat niet in hun wereldbeeld. De Salafisten zijn door deze moord op Vittorio Arrigoni een even grote bedreiging voor de organisatie van de tweede Freedom Flotilla "Stay Human" als de Israelische overheid geworden. Je moet er toch niet aan denken dat onze eigen Bert Middel (Sabeel) of Benji de Levie (NPK) met een wurging of onthoofding om het leven gebracht gaan worden, omdat ze in de ogen van de salafisten de verkeerde denkbeelden verspreiden.  In het onderstaande filmpje wordt nog eens uitgelegd wie de moordenaren van Vittorio Arrigoni zijn en waar ze voor staan. Zodat we van te voren gewaarschuwd zijn.

Stay Human

1 comment:

Noa said...

Als je de haatsenator goed gelezen hebt (wat ik wel eens doe in tijden van opperste verveling) dan zit uiteindelijk Israel hier wel achter. Israel is namelijk zo gemeen, dat mensen daardoor geen goede dingen meer gaan doen. Als Israel niet zo gemeen zou zijn geweest, zou peace-dove Hamas veel beter in staat geweest zijn om de 'orde' te handhaven en zou dit niet plaats gevonden hebben..of zoiets..