Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, October 27, 2011

Peter Storm over de Occupy Beweging in Tilburg
Al wekenlang bezetten actievoerders het beursplein in Amsterdam en enkele andere plaatsen van het land, om te protesteren tegen de banken en het grote geld. Welke ideologische achtergrond heeft de Occupy Beweging eigenlijk?  Er wordt steeds gezegd dat de Occupy Beweging geen echte doelstellingen en geen echte ideologische achtergrond heeft. Dat nu het voormalige bestuurslid van de International Socialisten, Peter Storm voor Omroep Brabant als één van de woordvoerders voor Occupy Tilburg optreedt, laat wel een beetje zien in welke richting we moeten zoeken.

No comments: