Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, May 17, 2012

Tante Anja wil Tofik Dibi niet meer

Nou is ie te ver gegaan en heeft tante Anja kwaad gemaakt. Tofik Dibi heeft het gewaagd om  het affiche met de blote PSP-mevrouw uit 1971 als voorbeeld voor politieke vernieuwing te noemen. Terwijl hij met de Kunduz-politiemissie heeft ingestemd, daarmede alle pacifistische principes die er in Groenlinks nog waren, overboord zettende.

Tofik Dibi heeft een stropdas op de grond gegooid, die hij volgens tante Anja eerst nog zelf moest kopen, omdat hij helemaal geen stropdas drager ís. Een zwak aftreksel van de stropdas-act van Prins Claus die wél overtuigend was. Voeg dat bij de mislukte stekkerdoos-performance, die hij bedacht zou hebben en je ziet wat voor een holle frasen deze nep-Marokkaan eigenlijk vertegenwoordigt.

En de derde reden van boosheid op Tofik Dibi is, dat hij nu met een loze kreet als BAM!  de strijd tegen Jolande Sap aangaat, terwijl ze inhoudelijk helemaal niet van mening verschillen.  Het is een scheefwoner. Dat is het!!
  
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

No comments: