Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, December 12, 2014

Sonja van den Ende ontving Palestijnse minister Ziad Abu Ein

Nu blijkt dat de Palestijnse minister Ziad Abu Ein, die gisteren tijdens een protestactie op de Westelijke Jordaanoever onwel werd en stierf, op 15 maart nog in Nederland was en door de Stichting Stop de Bezetting van Gretta Duisenberg en de Palestinian Prisoners Society van Sonja van den Ende en haar man Claudius Lucassen, werd ontvangen.Ziad Abu Ein werd in 1982 tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld, wegens het vermoorden van twee Israëlische jongens. Hij kwam drie jaar later tijdens een gevangenenruil vrij. De laatste maanden was hij minister voor gevangenenzaken in het kabinet van Abbas. 

1 comment:

Jan said...

Terwijl de top van de Hamas haar zieke kinderen en ouders toevertrouwd aan de Israëlische medici, waren het de getrouwen van kindermoordenaar Ziad Abu Ein, die de hulp van een Israëlische paramedicus ter plekke verhinderden, en met hem aan de sjouw gingen, en daarmee zijn welverdiende lot bezegelden.
Gerechtigheid duurt soms lang.