Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, April 06, 2015

Marxisme Festival 2015 gaat over Zwarte Piet en Israël

Er waart een spook door Europa. Het spook van Zwarte Piet. Waar eens op congressen en massademonstraties de arbeidersstrijd van het proletarische uitgebuite volk werd besproken; waar eens de vakbonden met rechtvaardige eisen voor de achturenwerkdag en algemeen kiesrecht de straat op gingen, is nu een nieuw thema in de marxistisch ideologie doorgedrongen: Zwarte Piet.

Zwarte Piet is Racisme, Zwarte Piet mag niet. Dat zijn nu de eisen die ook op het Marxisme Festival 16 en 17 mei 2015 in de Crea te Amsterdam te horen zullen zijn. De wereld staat in brand. Rusland bedreigt de vrije wereld. In Kenia worden scholieren in hun eigen school afgeslacht. In Damascus worden Palestijnen door IS-jihadi's onthoofd. In Mali vechten onze jongens in de woestijn tegen oprukkende Touareg. Al die problemen zijn van later zorg, want: Zwarte Piet.

We weten dat er een hele sterke relatie tussen Zwarte Piet en Israël is. Logisch. Allebei mogen niet bestaan, in het beperkte wereldbeeld van de Abulkasims, de Anja's en de Kevin Robersons. Daarom hebben de Internationale Socialisten in het programma van het Marxisme Festival 2015 ook een paar Israël-haters opgenomen.     Sprekers:
• Dyab Abou JahJah – Sloot zich bij Hezbollah in Libanon aan, maar kwam toch maar weer terug.
• Anja Meulenbelt – Was getrouwd met een Fatah-strijder en is ook erg tegen Zwarte Piet
• Peter Mertens –   
 Mitchell Esajas – Heeft iets tegen Zwarte Piet. 
• Andy Durgan – Bestudeerde de Spaanse Burgeroorlog
• Dan Hassler-Forest – Zet Zwarte Piet in een populair wetenschappelijk perspectief
• Maureen van der Pligt – SP Amsterdam
• Sinan Çankaya – cultureel antropoloog
• Donya Alinejad – AUC, Rethink UvA
• Vicky – griekse activiste, ReInform
• Abulkasim al-Jaberi – Is zowel tegen Zwarte Piet als tegen Israel
• Peyman Jafari – Staat op goede voet met het Iraanse regime, maar is tegen Israël

Kort samengevat:
Vier van de sprekers hebben een relatie met gewelddadige Palestijnse bewegingen.
Vier van de sprekers zijn actief bij de Zwarte Piet beweging.

Dat wordt een leuk weekend. 


1 comment:

Jan said...

Zwarte Piet is in en Palestijnen zijn uit.
Het heeft allemaal te maken met een gebrek aan daders (Israel Amerika) voor alle ellende in de wereld.
De Palestijnen in Yarmouk (Damascus) wordt belegert door ISIS, en volgens de Palestijnen zouden er al 1000 Palestijnen zijn gedood.
Wie de website van de Marxisten (Socialisme.nu) bezoekt, zal geen actuele bezorgdheid over de Palestijnen in Syrie lezen, immers de grote en kleine satan doen niet mee, dus dan tellen de Palestijnse doden niet.

Pluspunt is natuurlijk wel de plaag die Allah over de volgelingen van ISIS heeft uitgezaaid, ze rotten letterlijk weg door een klein nietig vleesetend insect, die inmiddels meer dan 100.000 van deze strijders heeft geïnfecteerd.
Nu maar wachten totdat Amnesty en Human Right Watch het Israel de schuld geeft, dat de ISIS geen geneesmiddelen hiervoor krijgt, want Israel heeft een heel eigen gezondheidsprogramma hiertegen.
Want ook de ISIS is net als de Hamas en Hezbollah een soort van kip met gouden eieren voor deze linkse organisaties.

En natuurlijk de Robin Hood(s) onder de digitale beweging Anonymous Hackers, die hun ideologisch masker hebben laten vallen, door op te roepen tot een "elektronische Holocaust" gericht tegen de Joodse staat.
Toch weer een aanwijzing, dat linkse mensen ondanks hun intelligentie eigenlijk heel erg dom zijn.