Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, July 31, 2015

Said Roustayar: zes maanden cel waarvan twee voorwaardelijk

Said Roustayar is veroordeeld tot 4 maanden en twee maanden voorwaardelijk. Tijdens de zitting bekende Said dat hij betrokken was bij brandstichting tijdens de Haagse Schilderswijkrellen.1 comment:

vanhetgoor said...

Stelletje ellendige nietsnutten. Opzettelijk niet willen begrijpen van zoiets als: POLITIEGEWELD! De politie is het uitvoerend orgaan van het staatsmonopolie op geweld. Als iemand deze elementaire kennis van het functioneren van een staat (elke staat, niet alleen Nederland) dan is het erg met die persoon gesteld. Ik hou niet van geweld, maar de politie moet soms geweld gebruiken om de rechtsorde te handhaven. In een beschaafd land wordt dat natuurlijk minder toegepast dan elders.