Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, September 20, 2017

UPDATE: Rechtzaak Michael Jacobs : vrijdag 22 september 15:30 Parnassusweg

Michael Jacobs is sinds zaterdag 16 september een gevangene van de Staat der Nederlanden. Waar antisemitische BDS activisten, die op de Dam leugens verkondigen, met rust worden gelaten, wordt Michael Jacobs opgepakt en gevangen gehouden.

De Officier van Justitie eist dat Michael Jacobs een document ondertekent, waarin staat dat hij 50 meter afstand tot overige demonstranten zal houden. Michael heeft dit in overleg met zijn advocaat geweigerd.

Op vrijdag  22 september om 15:30 vindt het op de Parnassusweg te Amsterdam het proces tegen Michael Jacobs plaats.

Het gaat om een zaak wegens verstoring van de openbare orde, bij de politierechter. Er mogen bezoekers bij deze rechtszaak aanwezig zijn.

Michael heeft bezoek van een rabbijn gehad en viert Rosh Hashana in de cel. Hij vraagt om ondersteuning van media, blogs en pro-Israël activisten.


foto:  Katrien Mulder 


 

3 comments:

Unknown said...

Dit is niets nieuws in feite!
Het eeuwen oude machtsspel van de duisternis die
Gods werk wil dwarsbomen!
We leven nu wel in de tijd dat de laatste grote oorlog wordt
voorbereid en er voor eens en altijd wordt afgerekend met deze
elitaire machtsmisbruikers!
Dus gaat nu het boek openbaringen van de bijbel in vervulling!
Het moet gebeuren dus deze dingen.

Hans Polak said...

Het antisemitische in Holland is niet meer'sluimerend'of'onder het oppervlak' aanwezig..
Nee.. het wordt openlijk door zowel allochtonen als autochtonen ten toon gespreid!
En niet alleen door de 'gewone burger'ook bepaalde autoriteiten binnen het OM hebben er een handje van! Dat bewijst 'de zaak Michael Jacobs' maar weer! Wat een gotspe overigens om deze rechtzaak uitgerekend op Rosh Hashana te plannen!

IsraelCNN said...

We hadden graag erbij aanwezig willen zijn, maar vanwege gebrek aan vrijwilligers is het helaas niet gelukt. We willen wel op de hoogte blijven. Misschien later een TV programma via IsraelCNN op Family7 tv zender.
Ruud Dankelman
IsraelCNN.com
redactie@israelcnn.com