Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, November 16, 2008

De Ethno-Bestuurder (2)

Door Keesjemaduraatje
Dit weekend weer een groot interview met Ahmed Aboutaleb in de Volkskrantbijlage gelezen. Daar staat in dat Burgemeester Patijn van Amsterdam destijds Aboutaleb dringend gevraagd heet om wethouder te worden. Anders had hij het niet gedaan. Er moet dus een goede reden voor zittende bestuurders zijn, om dringend te voorzien in ethno bestuurders. Blijkbaar dacht Patijn dat het goed zou zijn om een Marokkaan Wethouder van Sociale Zaken te maken. Het kan natuurlijk ook zijn dat Aboutaleb gewoon een goeie vent is. Dat moet je niet uitsluiten. Maar iets zegt me dat er wel degelijk een trend richting Marokkaanse- en Turkse politici is. In groot tempo komenze nu in de Tweede Kamer en op ander posities.
 

No comments: