Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, July 31, 2010

Anja Meulenbelt: "I am a socialist, a feminist and I am a bisexual"

Op de Gay Pride 2010 in Jerusalem werd Anja Meulenbelt als de meest prominente politieke gast verwelkomd. Bovendien de enige bisexuele spreekster. Dat luistert bij de Gay Pride heel nauw. Er moet naast een lesbische, een transsexuele en een manlijke homosexuele spreker, ook altijd een bisexuele spreker zin, want anders worden de bisexuelen kwaad en rennen het podium op.

Daarom hebben ze Anja maar gevraagd. Die is in 1974 nog een keer met een vriendin de koffer in gedoken en is met het boek daarover wereldberoemd geworden. Zelfs de vrouw van de Duitse kapitein vraagt nog wel eens naar Anja. Maar dat geheel terzijde.


 

Nu is het niet zonder risico om in Jerusalem op een gay pride te spreken. Vorig jaar werd er iemand neergestoken. En in Tel Aviv werd laatst in een homobar door een fanaticus geschoten. Maar Anja is er  levend vanaf gekomen. Ze heeft alleen een hele nare hoest door de sigaartjes die ze nog steeds rookt.

15 comments:

Dorith said...

Shalom,

Heeft juffrouw A. M. ook een mooie speech in Gaza en de West Bank gehouden, over de rechten van homoos, bisexuelen etc?

Steady Freddy said...

@Keesje Jij schrijft: 'Nu is het niet zonder risico om in Jerusalem op een gay pride te spreken. Vorig jaar werd er iemand neergestoken. En in Tel Aviv werd laatst in een homobar door een fanaticus geschoten.' Echt waar ik dacht dat Israël zo'n enorm vredelievend land was? Dat moeten dan wel fanatieke extremistische moslims geweest zijn die dat deden?

Als dat hier zou gebeuren zouden we drie rechtse kabinetten tegelijk krijgen, of een burgeroorlog.

Flip said...

Zou ze een joods meisje ook beffen?

Conan said...

Jakkes Anja, dat beeld krijg ik vandaag niet meer uit m'n hoofd.

Groene Leeuw said...

Een verfente islam-aanbidster als der Anja zou toch moeten weten dat homo's en lesbiennes hun leven eindigen aan de galg in alle islamitische heilstaten.Maar mischien dat een vrouwelijke beul het leed enigzins doet veraangenamen.....

Jelle said...

Die vervelende hoest gaat niet meer weg, ik kan er bijna niet van slapen.

Charles de Gaulle said...

Vriendelijk doch zéér dringend verzoek aan Keesje Maduraatje;Wilt u astublieft geen foto's en videomateriaal van dit gedrocht op uw (prima) site plaatsen?Mocht dit,om wat voor reden dan ook,toch een keer noodzakelijk zijn,wilt u dit dan vooraf duidelijk maken dmv. een waarschuwing?"Het"beweert bi-sexueel te zijn,maar vergeet er bij te vertellen dat eventuele kandidaten om hiermee het bed te delen op zijn minst een stevige psychiatrische behandeling vooraf,én achteraf nodig hebben.Ik kan me werkelijk met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat er OOIT een normaal persoon VRIJWILLIG er bij aanwezig wenst te zijn op het moment dat zij zich begint te ontkleden.Sterker nog terwijl ik dit schreef heb ik mij al 2 X moeten afzonderen om te braken.En dan heb ik het nu alleen gehad over het uiterlijk van dit gedrocht.Om recht te doen aan het eventueel aanwezige innerlijk zouden 100 pagina's niet afdoende zijn.M.vr.Groet Charles.

philippine said...

Wanneer ging mevrouw Anja Meulenbelt ook al weer uit de Eerste Kamer?

vanhetgoor said...

Een gotspe! Getrouwd met een mannelijke Palestijn om te treiteren, ze duikt zeker met die Palestijn in bed, samen met de vrouw numero één van dezelfde Palestijn. Een triootje! En alleen om de joden te jennen, de Israëli's te irriteren en om de bewoners van het beloofde land te beduvelen is ze nu ook plotseling ineens zogenaamd lesbisch.
Nu ben ik van mening dat elk normaal mens, man of vrouw, feitelijk biseksueel is, dus dat is geen punt. Maar wat mij Anja Meulenbelt niet bevalt is dat zij met deze onthulling komt alleen maar om te lopen zieken om de Israëli's in een slecht daglicht te stellen. Maar ik weet helemaal niet of de joden in het algemeen en de Israëli's wel erg anti-homo zijn. Ik heb er persoonlijk niets van gemerkt. Nu ken ik maar een paar joodse homo's en ik heb hen nooit horen klagen over discriminatie. Eentje die ik ken is na zijn studie aan het zeer strenge Maimonides zelfs afgereisd naar het heilige land om daar de opleiding tot rabbijn te volgen. Hij zou vast niet gegaan zijn als er daar discriminatie dreigde. Hij vond het al vervelend dat hij in Buitenveldert niet meer met zijn keppeltje op over straat kon, dus . . . , het zal daar in werkelijkheid wel meevallen.
Waarom, waarom, waarom? Voortaan gaan mijn gedachten uit naar Anja Meulenbelt als ik twee zoenende vrouwen zie, of in innige tedere omhelzing of zien Soixante-neuffen, dat was altijd mooi en lief. Maar nu is dat een verwrongen beeld geworden. Vol met SM en marcherende Palestijnse laarzen en de islamitische vrouwenhaat. Afschuwelijk! Kan dat mens niet weg?

Jaan said...

Steady Freddy. Goh U je hebt gewoon gelijk, dat gebeurt hier bijna dagelijks in Amsterdam, dat neersteken van homo's. Inderdaad door dit soort fanatieke geitenliefhebbers is er een rechts kabinet gekomen.

Tessier said...

Anja Meulenbelt zaait haat. Deze vrouw is ziek, maar door haar kwaadaardigheid blijft dit aspect onderbelicht.
Iedereen heeft langzamerhand zijn buik vol van verzachtende omstandigheden, als er weer eens een gek iets uithaalt.Maar bij Meulenbelt zien maar weinigen de ziekelijke hang naar aandacht,roem, er toe willen doen, en inderdaad, een abjecte jodenhaat.
Arm Palestijns volk! Je zult maar zo'n tweederangs uitgekotste pleitbezorger hebben.

Likoed Nederland said...

Wie neemt Anja nog serieus?
Anja Meulenbelt past censtuur toe om haar leugens te bedekken.
En geweld is alleen fout als het Joodse zelfverdediging betreft.

Zie: http://www.likud.nl/schild.html

Philippine said...

Tot mijn spijt denk ik dat ze angstig veel mensen aanspreekt. Een opruiende tante. Ze is niet te stoppen. Bekijk haar weblog maar. De moeder van SP jongeren? Ze is de onderbuik van de zich anti-Zionistische noemende 'verstandigen'. Doodeng.http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2011/02/09/het-israelische-leger-komt-hier-gezellig-muziek-maken/

Louisa said...

FF terug vanuit 070 :
Ik denk dat Anja met die Palestijn is getrouwd om hem de Nederlandse nationaliteit te verschaffen.
Legalisatiehuwelijk dus.
En voor de rest : ik vermoed dat het haar vooral om de aandacht gaat, en (misschien helaas) die geven wij haar in ruime mate.
Zielepoetin.
Want noch als schrijfster, noch als politica heeft zij zoden aan de dijk gezet.
Ik heb haar eens gevraagd waarom zij nooit op TV verschijnt, beijvoorbeeld bij Pauw en Witteman, het antwoord: "Omdat ik mijn verhaal graag GOED wil vertellen".
Ze bedoelde natuurlijk zonder censuur...

Louisa said...

Nog even: ja, ik denk geestesziek, waanbeelden, dwangneurosen, sorry Kees, misschien krijg je nu het MDI op je nek.....