Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, March 23, 2012

Activiste Jose van Leeuwen bedreigt Han ten Broeke (VVD)

De pro-Palestina activiste Jose van Leeuwen heeft vandaag op Facebook een hele vreemde uitspraak gedaan. Ze dreigt Han ten Broeke, kamerlid voor de VVD, te ontvoeren, in een zaal op te sluiten en te dwinmgen naar de film '5 broken cameras' te kijken.  Aangezien Jose van Leeuwen al eerder blijk heeft gegeven van een opvliegend karakter, is de opmerking niet verassend maar wel dreigend.
Jose van Leeuwen , lid van de werkgroep Midden-Oosten van Groenlinks en beroepsdemonstrante, probeerde al eens een Powned-journalist te s;laan en demonstreerde een half jaar geleden nog zij aan zij met radicale moslims en neo-nazis tegen Israel.

No comments: