Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, January 07, 2015

100 zweepslagen als je nog niet lacht....
2 comments:

Jan said...

Op de sociale media wordt nu al de spot gedreven met de voorspelbare slappe onderdanige en capitulerende reactie van de politieke elite. Het is al voorspelt, dat de opinieprogramma,s een komen en gaan zullen worden van universitair opgeleide linksmensen, die zich weer hard zullen maken voor meer terughoudendheid in onze kritiek op de Islam.

De enige echte oplossing lijkt een op Europees niveau geregisseerd terugkeerbeleid van alle moslims in Europa, naar land van herkomst. De andere optie is een burgeroorlog, waarin miljoenen onschuldige burgers tegen hun wil in zullen geraken.

Jan said...

Wie de beelden van de bestorming van de winkel in Parijs heeft gezien, zal zeker geschokt zijn.
Broddelwerk van de eerste orde, is mijn eerste indruk.
We zien elkaar in de weg lopende agenten op het moment dat het rolluik langzaam opengaat. Daarna zien we een aantal agenten al schietend naar binnenrennen, en uiteindelijk zien we een man gebogen naar buiten rennen, die neergeschoten wordt.Vervolgens rennen er meerder gijzelaars, waaronder vermoedelijk, zo wordt inmiddels veronderstelt ook de vriendin van de gijzelnemer naar buiten.