Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, January 07, 2015

100 zweepslagen als je nog niet lacht....
2 comments:

Jan said...

Op de sociale media wordt nu al de spot gedreven met de voorspelbare slappe onderdanige en capitulerende reactie van de politieke elite. Het is al voorspelt, dat de opinieprogramma,s een komen en gaan zullen worden van universitair opgeleide linksmensen, die zich weer hard zullen maken voor meer terughoudendheid in onze kritiek op de Islam.

De enige echte oplossing lijkt een op Europees niveau geregisseerd terugkeerbeleid van alle moslims in Europa, naar land van herkomst. De andere optie is een burgeroorlog, waarin miljoenen onschuldige burgers tegen hun wil in zullen geraken.

Jan said...

Wie de beelden van de bestorming van de winkel in Parijs heeft gezien, zal zeker geschokt zijn.
Broddelwerk van de eerste orde, is mijn eerste indruk.
We zien elkaar in de weg lopende agenten op het moment dat het rolluik langzaam opengaat. Daarna zien we een aantal agenten al schietend naar binnenrennen, en uiteindelijk zien we een man gebogen naar buiten rennen, die neergeschoten wordt.Vervolgens rennen er meerder gijzelaars, waaronder vermoedelijk, zo wordt inmiddels veronderstelt ook de vriendin van de gijzelnemer naar buiten.