Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, January 25, 2015

Islamisering van Nederland, na de aanslagen in Parijs

Je zou verwachten dat de aanslagen in Parijs als 'wake up call' voor Europa werden begrepen. Miljoenen mensen liepen met "Je Suis Charlie"-borden op de straten van Europese steden. Dat zou voor de hoofdredacteuren en politici toch een teken aan de wand moeten zijn. Het is allang Vijf OVER Twaalf!

Niks van dat alles. De redacties van de NPO kunnen niet googlen. De Universiteitsbesturen kunnen niet lezen en Radio-DJ's schijten in hun broek. Nederland is wéér een stukje verder geïslamiseerd, ná de aanslagen in Parijs. Enkele voorbeelden:

Tot nog toe was Appa een criminele rapper die op lachwekkende Gaza-demonstraties af en toe iets heel erg fouts riep. "Fuck de Talmut", riep hij bijvoorbeeld bij een Hamas-bijeenkomst op de Dam in Amsterdam. Of hij rapt vage shit op een Gaza demo in Rotterdam.

Na Charlie Hebdo mag rapper Appa bij de NPO optreden en wordt als serieuze gesprekskandidaat tegenover Annabel Nanninga van Jalta gezet.

Twee jaar geleden kwamen we de dichter Derek Otte tegen als spreker op een zeer dubieuze bijeenkomst van de Moslim Studenten IQRA op de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Dries van Agt mocht daar zijn gal spuwen en Derek Otte deed daar nog eens een literair islamitisch sausje overheen.  Derek Otte is woordkunstenaar en full-time moslim.

Na Charlie Hebdo, mocht Derek Otte optreden in de show van Eva Jinek. Tot grote tevredenheid van Jinek trouwens.

Na Charlie Hebdo, mocht Peter R de Vries de Nederlandse TV zeggen dat de redacteuren van het anarchistische blad toch wel heel dom waren geweest om de profeet af te beelden.


Na Charlie Hebdo
gaf de vroegere LPF minister Herman Heinsbroek weer eens een interview en stelde daarin: "De staat Israël kan beter van het Midden-Oosten naar de Verenigde Staten worden verplaatst. ‘Dan creëer je misschien eindelijk rust in de wereld'"

Na Charlie Hebdo, roept DJ Giel Beelen , prime time op DWDD: ""Ik vind dat krantje Charlie Hebdo echt een hype van niks". Als hij helemaal niks had gezegd, was de schade nog beperkt, maar dit is een regelrechte knieval voor de islam.

Ali Al-Jaberi mag op het met NPO-geld gefinancierde VARA-blog Joop, de Rotterdamse burgemeester uitschelden voor "Huis-Moslim". De gebroeders Al-Jaberi kunnen namelijk zelf geen enkele originele gedachte produceren en baseren hun gehele politieke ideologie op de Amerikaanse strijder Malcolm X (Uit de jaren zestig).

De overige islamiserende uitingen na de aanslagen in Parijs zijn op dit blog al behandeld. Abulkasim Al-Jaberi mag op de Vrije Universiteit pleiten voor een "Israël-vrije VU", maar wordt door zware druk van buitenaf naar een obscuur zaaltje in Amsterdam verwezen.

Achteraf gezien nog een aardig succesvolle aanslag op de Charlie Hebdo en de Joodse supermarkt. Zelfs de mediagezichten die niet sidderend van angst in een hoek kruipen, doen met hun relativerende en schadelijke opmerkingen meer dan twintig AK47 kunnen bereiken.  Nederland islamiseert.

3 comments:

Michael said...
This comment has been removed by the author.
Michael said...

Dat zij partij kiezen is niet zo erg als het feit dat het ze schijnbaar niet uitmaakt voor wie. Waren het Joden geweest die het oliewapen bezaten, numeriek in opmars waren, en de straten van Westerse steden terroriseerden, dan hadden overheid en media aan de Joodse kant gestaan. Nu het net even anders ligt kiest het corrupte volk voor de Mohammedanen - niet uit liefde voor Allah natuurlijk, maar voor de eigen portemonnee.

Jan said...

Het artikel van Peter van Ham werkzaam bij Clingendael in de NRC lijkt weer een stap verder in het erkennen van het gelijk van Wilders. Het artikel is in PDF te lezen bij GeenStijl.

Het toont aan, dat er steeds meer weerstand tegen de islamisering ontstaat, en dat er twee groepen als schuldige hiervoor kunnen worden aangemerkt.

Ten eerste natuurlijk de politieke elite, die door een kleine maar machtige economische elite in feite wordt aangestuurd.
Het bezoek van onze Koning aan de begrafenis van één van de ergste ondemocratische regimes die de wereld kent; „Saudi-Arabië" heeft het ware ideologische gezicht van alle betrokkenen laten zien, en die kan ik het beste omschrijven als volgelingen van Mammon, de God van het geld.

Ten tweede de linkse beweging, die historisch al in de vorige eeuw als varianten van het Socialisme vele miljoenen mensen de dood heeft ingejaagd.
Het antisemitisme delen ze met de volgelingen van de Islam, en het zijn misschien het beste te omschrijven als de hedendaagse variant van de NSB