Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, December 18, 2008

Voorspellingen 2008

Door Keesjemaduraatje

Mijn voorspellingen voor 2008 zijn eigenlijk helemaal niet uitgekomen. Jan Marijnissen is weliswaar Duyvengebak afgetreden, maar werd opgevolgd door Agnes Kant in plaats van door zijn dochten Lilian Marijnissen. Niet Femke Halsema trad af, maar Wijnand Duijvendak. De PvdA wordt weliswaar wakker uit de multiculturele droom, maar dat heeft nog niet tot een kabinetscrisis geleid. De partij van Rita Verdonk komt weliswaar niet van de grond, maar ze is er nog steeds. Geert Wilders blijft het weliswaar goed doen in de peilingen, maar Ahmed Aboutaleb heeft nog steeds zijn Marokkaanse paspoort. Jan Peter Balkenende blijft het goed doen, maar dat is nauwelijks een voorspelling. Alexander Pechtold is nog steeds niet betrapt. Anja Meulenbelt is al weer een paar keer op de Gazastrook geweest. maar komt ook steeds weer terug naar Nederland. Miriyam Arouagh is nog steeds niet ontmaskerd.

Eigenlijk vind ik dat mijn voorspellingen voor 2008 allemaal in de lijn der verwachtingen lagen en hadden moeten uitkomen. Jammer. Volgend jaar beter.

No comments: