Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, December 18, 2008

Voorspellingen 2008

Door Keesjemaduraatje

Mijn voorspellingen voor 2008 zijn eigenlijk helemaal niet uitgekomen. Jan Marijnissen is weliswaar Duyvengebak afgetreden, maar werd opgevolgd door Agnes Kant in plaats van door zijn dochten Lilian Marijnissen. Niet Femke Halsema trad af, maar Wijnand Duijvendak. De PvdA wordt weliswaar wakker uit de multiculturele droom, maar dat heeft nog niet tot een kabinetscrisis geleid. De partij van Rita Verdonk komt weliswaar niet van de grond, maar ze is er nog steeds. Geert Wilders blijft het weliswaar goed doen in de peilingen, maar Ahmed Aboutaleb heeft nog steeds zijn Marokkaanse paspoort. Jan Peter Balkenende blijft het goed doen, maar dat is nauwelijks een voorspelling. Alexander Pechtold is nog steeds niet betrapt. Anja Meulenbelt is al weer een paar keer op de Gazastrook geweest. maar komt ook steeds weer terug naar Nederland. Miriyam Arouagh is nog steeds niet ontmaskerd.

Eigenlijk vind ik dat mijn voorspellingen voor 2008 allemaal in de lijn der verwachtingen lagen en hadden moeten uitkomen. Jammer. Volgend jaar beter.

No comments: