Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, May 17, 2009

Boris Dittrich is een laffe homo

Door Keesjemaduraatje
Vandaag in de zaterdagse kleurenbijlage van de Volkskrant gelezen. Boris Dittrich staat prominent op de voorkant. Blijkbaar is D66 weer hot. en dan het verhaal:

"Op een dag zo'n vijf jaar geleden, staat Boris Dittrich, dan nog fractievoorzitter van D66, in een Albert Heijn. Er komt een jongen naar hem toe van Marokkaanse komaf. De jongen slaat een jaspand open, laat een mes zien en zegt: "Homo, ik wacht buiten op je en dan zal je ervan lusten."

Mes_87793h Afijn om een lang verhaal kort te maken. Boris weer naar buiten en roept nog iets naar die jongen en dan geen aangifte doen. Terwijl in dezelfde tijd de Hofstadgroep parlementsleden bedreigt. De interviewer zaagt nog een beetje door en zegt dat de homoorganisaties juist oproepen altijd aangifte te doen.

En dan spreekt Boris de wijze woorden:
"Als je boodschappen doet, doe je dat als mens en niet als politicus. Die twee rollen vielen op dat moment gewoon even niet samen"

Volgens mij hoeft Keesjemaduraatje hier geen verder commentaar op te geven. Het laat duidelijk zien hoe ver we in Nederland gekomen zijn, hoe ver D66 gekomen is en in zijn verlengde, hoe ver de homo-emancipatie al is teruggedrongen

4 comments:

johand said...

Ik heb dit ook zaterdag gelezen in de VK, ik heb het zelfs twee keer gelezen omdat ik mijn ogen niet geloofde. Wat zijn dit soort mensen bang en laf.

D66 het redelijk alternatief !!!. Triest, heel triest. Ik zie zo mannetje Pechtold weer een mooi prietpraat verhaal vertellen. Niks aan de hand, blijf rustig op de oude partijen stemmen. D66, dus 43 jaar oud als partij. Als Pechtold correct zou zijn, zou hij morgen zijn excuses aan Geert Wilders en de PVV kiezers maken en dezelfde dag opstappen.

Kassander said...

Geestesziek, decadent, verrot, ontaard.

Tarak said...

*zucht* nog meer geestelijke armoede van D'66......

Echt, als je tegen een D'66-er roept dat je z'n wijf wilt neuken omdat ze toch een hoer is, dan gaat 'ie met je in gesprek omdat je er samen toch wel uit moet komen.

roelz said...

D66-ers zijn zoooooo bang hun eigen idelogietje te verraden dat zij van harte bereid zijn zichzelf te verraden omwille van dat stupide ideologietje dat zegt: alle mensen zijn goed, als je ze maar een plek geeft in onze samenleving waar ze zich gewaardeerd weten. Het komt, kortom, allemaal omdat er, bij wijze van spreken, niet genoeg stageplaatsen zijn voor die jongens. Dat soort gelul. En omwille van dat geblaat geven zij alles op. Alles. Maar ze vertrekken zelf natuurlijk wel op een holletje naar New York... Om daar een beetje de kosmopoliet uit te hangen. Vreselijk!