Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, May 29, 2009

De overgave van Joanie de Rijke

Door Keesjemaduraatje
Heeft Geert Wilders gelijk als hij zegt, dat het begrip dat Joani voor haar verkrachter toont symbool staat voor het morele verval van de Nederlandse elite?

In het bovenstaande interview blijkt niets van begrip. Weliswaar stelt Joani dat het gebied waar ze gegijzeld is, het gebied van de Taliban zou zijn, maar verder kan je er geen pijl op trekken. De opmerking over begrip voor de Taliban komt uit haar boek, zoals in de recensie over haar boek te lezen is.

Update: Ik schreef al eens eerder over deze journaliste. Ze heeft zich namelijk tijdens haar gijzeling tot de islam bekeerd en leerde de Taliban het Nederlandse liedje Berend Botje Ging uit Varen

Link naar Berend Botje en de Koranverzen

3 comments:

wies said...

"Ze heeft zich namelijk tijdens haar gijzeling tot de islam bekeerd.."

Waar heb je die info gevonden??
is ook best van belang in het geheel.

.."en leerde de Taliban het Nederlandse liedje Berend Botje Ging uit Varen"
Link is niet beschikbaar.

keesjemaduraatje said...

ik heb de link hierboven toegevoegd.

tristan said...

Ook in dit geval heeft oom Geert gelijk.

Als deze journaliste was verkracht door een lid van de Nederlandse opbouwmissie was haar tolerantie ver te zoeken geweest maar nu betrof het een religieuze baardman die bezweek voor haar onweerstaanbare charme.

Thee drinken met een koekje erbij als naspel na deze culturele verrijking.
Menige bevlogen Linkse idealiste vond zichzelf terug met een AK47 op de tolerante boezem tijdens een excursie in een gebied waar enige onrust heerst.

In dit geval mogen we deze conclusie trekken; gewogen en te licht bevonden...