Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, May 12, 2009

Gelukkig maar

Keesjemaduraatje
Ik ben verslaggever en ik had een probleem. Ik kon namelijk niet overal meer naar binnen. Er waren wel eens cafés of andere gelegenheden, waar ik gewoon niet naar binnen mocht. Maar nu ben ik geholpen. Alle problemen zijn weer opgelost.

Hoe heb ik dat gedaan? Ik heb met Meldpunt Discriminatie Amsterdam gebeld en dankzij hen kan ik overal weer naar binnen.

Verslaggever

1 comment:

roelz said...

Ik heb even gauw gekeken, ze zitten daar met een man of zeven, acht op kantoor en doen ieder per dag een (1) klacht. Zucht. Ik wil niet alleen geen belasting meer betalen, ik wil wat ik al betaalde terug hebben... Daar wordt je toch compleet gek van?