Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, May 03, 2009

Hans Teeuwen in Verlegenheid

Door Keesjemaduraatje
Hans Teeuwen maakte een radioprogramma "Mannen van de Radio". In dit programma komt Tico de Bladder, een fan van de koningin voor. Deze Tico wil steeds als de koningin ergens in het openbaar optreedt er naar toe rijden, maar dat gaat steeds mis. Hij rijdt mensen aan. Uiteindelijk heeft hij 6 mensen aangereden.

Op de website comeback:
Teeuwen_smal"Tranen van het lachen om die man die mensen omver reed
02 Mei 2009 | 09:14:46

Nee, Hans Teeuwen heeft 'm er nog niet opgezet, maar ik moest zojuist denken aan het sketchje dat hij ooit opvoerde met Pieter Bouwman als 'De mannen van de radio' (of betrof het Theo Maassen die ook wat afleveringen voor zijn rekening nam?).

Titel: 'Fan van de koningin'. Nergens (meer) te vinden. Tico de Bladder probeert elk jaar tevergeefs in de buurt van de koningin te komen wat resulteert in vreselijke ongelukken waaronder het aanrijden van mensen. Ik herrinner mij nog dat ik tranen van het lachen kreeg toen ik ze samen met iemand beluisterde. Buikpijn zelfs! Vreugde en verdriet ligt verrekt dicht bij elkaar. "

Natuurlijk is dit alleen maar een satire, maar wel een satire die heel pijnlijk met de werkelijkheid overéénkomt. Vanmiddag stond dit radioprogramma nog op Youtube en vanavond is het er al weer vanaf gehaald.

Hans Teeuwen is duidelijk in verlegenheid gebracht door deze sketch.

3 comments:

Saloukoning said...

Waar baseer je op dat 'ie in verlegenheid gebracht is?

christinA eijkhout said...

Daarom hebben cabarettiers vaak een droevig leven.
Daar moet hij maar aan wennen, of een ander merk auto gaan rijden.

Ellen t. Br. said...

Ook "Even Apeldoorn bellen" staat op non-actief. Als het leven zo makkelijk te voorspellen zou zijn...........
Kan er helemaal geen cabaret meer gemaakt worden. Teeuwens website ligt ook op één oor. Was even een hype. Hij maakt nu een film over zichzelf. Regisseur Diederik Ebbinge (Vliegende Panters).