Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, May 27, 2009

"Islam mede oorzaak delinquent gedrag"

Door Keesjemaduraatje
"Het minder goed ontwikkelde ‘moreel redeneren’ van Marokkaanse en Turkse jongeren is te verklaren uit de islamitische achtergrond van deze minderheidsgroepen."

Wordt ik nu aangeklaagd wegens haatzaaien? Nee, want ik heb de uitspraak tussen haakjes gezet, ten teken dat het geen uitspraak van mijzelf is, maar van iemand anders. Bovendien is het een citaat uit een wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Justitie om de jeugdcriminaliteit te helpen bestrijden. Je kan het hele artikel hier lezen:

Islam mede oorzaak delinquent gedrag

11 comments:

roeben said...

flashback naar de jaren 30 :
"Het minder goed ontwikkelde ‘moreel redeneren’ van joodse jongeren is te verklaren uit de joodse achtergrond van deze minderheidsgroepen."

keesjemaduraatje said...

het gaat om criminele jongeren

roeben said...

...en die zyn geen moslim

Dr.D said...

Islam is waarachter wordt gescholen.
Het (onwenselijk) gedrag, als ervaringsdeskundige, wordt onderling niet gecorrigeerd. Daar beledig je je broeders mee.
Het wij tegen hun denken ligt diepgeworteld en hun(lees: westerlingen en non-moslims)mag je gerust belazeren, bedriegen of erger.
Dat betekent dat de jongere denkt slimmer te zijn.
En dat doet het goed in de groep terwijl de samenleving individualistischer is dan ooit...

Peter Siebelt said...

"Wordt ik nu aangeklaagd wegens haatzaaien?"

Kees je weet maar nooit, gezien dat rooie zooitje salonsocialisten dat het merendeel van de rechterlijke macht in Nederland vormt.

waarheid said...

Dat zeiden ze vroeger ook over de joden. Rechts tuig verandert nooit lijkt het wel. Zo zie je maar weer dat waakzaamheid tegen nazistische tendensen nodig blijft.

proxyblogger said...

Trouwens keessie, dat die extreme idioot van een Peter Siebelt meent je een hart onder de riem te moeten steken plijt nu niet bepaald voor jou. Met zulke rabiaat fascistische vrienden wek je toch de indruk dat er iets niet helemaal ok is in je bovenkamer.

groetjes vanachter een proxy. Helaas ben je een echte wilderiaanse hypocriet, zeuren over censuur maar zelf ongewenste meningen uit proberen te roeien zoals de nazis dat met de joden deden.

keesjemaduraatje said...

overigens gaat het hier om een "wetenschapelijk onderzoek"van het Ministerie van Justitie. Dus niet kwaad op mij worden, nu graag.

keesjemaduraatje said...

nog steeds heeft niemand mij de laatste weken voor "zionazi" uitgescholden. Er is iets mis in Nedeland. Misschien ligt dat aan het "morele verval" van de Nederlandse elite

proxyridder said...

Keesie, boos worden op jouw? komop man, je bent een patient! Zie ook je weerstand tegen de psychiatry maar je erkenning van "het morele verval"

tijdje niet voor zionazi uitgescholden? hmmm. Mischien moet je weer eens integere mensen met kritiek op de fascistische misdaden van de zionistische schurkenstaat anti-semiet noemen?

groetjes,

de proxyridder

proxyridder said...

ga maar rustig slapen keessie. ik wacht weer op je volgende spannende post en hou er mee op voor vanavond.

Slaap de slaap van de onschuldigen!