Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, May 13, 2009

Nieuwe subsidiespons

Door Keesjemaduraatje
Al een paar keer tegengekomen in Amsterdam. Affiches waarin vrolijke twintigers vertellen dat ze door het MDRA, het nieuwe Meldpunt Discriminatie Amsterdam geholpen zijn en nergens last meer van hebben. Fijn.

Mdra

De voorbeelden lijken een beetje vergezocht. Een "office manager" die weer mag werken. Een verslaggever die weer overal naar binnen mag. Een gesluierd hoofddoekmeisje dat weer mag sporten.
Dit land kan zoveel beter.

Het lijkt net of de PvdA wel op de kritiek ingaat, maar de oplossing moet hetzelfde blijven. Een meldpunt.

1 comment:

Bert said...

We hebben een geweldige verpakkingsindustrie bij de overheid. Geurvreter of leuk strikje en niemand die het probleem nog ziet. Leuk toch voor de mensen.
http://breinbrouwsels.blogspot.com/2009/04/stront-in-cadeauverpakking.html