Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, May 07, 2009

Website Carel Brendel uit de lucht?

Code: Rood
Wachtwoord: Het Gras is Groen voor de Haas

Ik zie net dat de website van Carel Brendel ("Het verraad van links") uit de lucht is. Net nadat hij een kritisch artikel over Ahmad Abutaleb heeft geschreven. Wat is er aan de hand?

Na de arrestatie van Gregorius ,het verhoor van Hoeiboei, de moeilijkheden de Geenstijl heeft gehad en de arrestatie van de webmaster van Ravage, kan dit weer een actie van de Gedachtenpolitie zijn. Dat zal toch niet?

Keesje houdt jullie op de hoogte indien er nieuwe ontwikkelingen zijn.

UPDATE: Alles in orde. Website doet het gewoon

2 comments:

piet said...

uhhh, uit de lucht?
http://home.hetnet.nl/~c.brendel/

Carel said...

Ik weet van niets. Mijn site doet het gewoon.
Geen gedachtenpolitie te zien.

Dat kritische artikel over Aboutaleb was trouwens van december 2008. Ik had het bovenaan geplaatst omdat het eventjes weer actueel was.