Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, October 23, 2014

Help, Frank van der Linde gaat #JMNA


Een gewelddadige actievoerder, die een theater binnendringt en een 85-jarige theatermaakster lastigvalt, wordt eerst op het Amsterdamse stadhuis uitgenodigd om "te komen praten"en daarna gaat hij nog met behulp van de burgemeester een nieuw Joods-Marokkaans Netwerk oprichten. Is Eberhard van der Laan  nu helemaal gek geworden?
Misschien weet de Amsterdamse burgemeester helemaal niet, wie hij uitnodigt, want zo bekend is Frank van der Linde nu ook weer niet. Frank van der Linde was ooit de directeur van de NGO Fairfood en besloot op een gegeven moment om maar eens actievoerder te worden. De laatste grote actie was bij het theater "De Doelenzaal" in Amsterdam, waar hij samen met een moslimbroeder, een Zwarte Piet en een communicatieadviseuse, de theatervoorstelling van Israelische acteur Lia Koenig binnenviel en verstoorde.

Burgemeester van der Laan heeft de actie tegen de Israelische acteur veroordeeld, maar doordat Frank van der Linde bij deze actie niet is gearresteerd en verder ook niet bekend is als dader, kan hij nu met een roos in de ene hand en een kalashnikov in de andere bij de burgemeester op bezoek.

Volgens het Facebookbericht hierboven, zal Frank van der Linde de nu al weer vierde Jood-Marokkaanse vereniging opzetten, omdat het kan en omdat hij vindt dat het moet. Ik hoop dat iemand hem tegenhoudt, want met deze vijand heeft het lijdende Palestijnse Volk geen vrienden meer nodig!!

(Foto: Maarten Brante)

2 comments:

Likoed Nederland said...

Ongelooflijk!
Goede ontmaskering Keesje, hopen dat het niet zonder gevolg blijft.

Van Kaas said...

Hoezo heeft keesmaduraatje zorgen om "het lijdende Palestijnse Volk"?