Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, July 17, 2016

Frank van der Linde is een 'Schreibtischtäter'


"Kan iemand alvast uitzoeken waar Kees woont?" Deze zin typeert de wannabe activist Frank van der Linde in opperste vorm. Namelijk, dat hij een ander laat uitzoeken waar blogger Keesjemaduraatje woont. Er gaat tegelijkertijd een dreiging van uit, want wat wil hij met het adres gaan doen?  Helemaal niks natuurlijk, want dat durft hij niet. Hij laat dan weer een ander, liefst een allochtoon heethoofd, de kastanjes uit het vuur halen.

Wat zou Keesjemaduraatje dan voor ergs gedaan hebben, dat Frank van der Linde zo uit zijn slof schiet? Niks ernstigs, hoop ik?  Inderdaad, het enig dat de koene blogger Keesjemaduraatje gedaan heeft, is vragen of de aanklacht reeds geseponeerd is.

Keesjemaduraatje heeft Frank van der Linde vergeleken met een terrorist die de woning van Burgemeester van der Laan binnen gaat, met in zijn ene hand een rode roos en in zijn andere een kalashnikov. Daarna heeft Frank van der Linde bij de politie aangifte gedaan.

Dat moet je eens voorstellen. Als bij mij midden in de nacht, in Amsterdam, twee autoruiten worden ingeslagen, dan is er geen politiebureau bereid een proces verbaal te schrijven. Maar als de heer van der Linde even langs gaat, omdat hij weer eens terrorist genoemd is, dan gaan de deuren van de Amsterdamse politiebureaus wagenwijd open. Komt u binnen mijnheer van der Linde. Kopje koffie?

Goede raad is duur! Ik besluit Frank van der Linde via Twitter tot de orde te roepen. Tenslotte is de man directeur van Fast Food geweest, dus die zal toch wel tot een redelijk gesprek in staat zijn? Wat er dan gebeurt, zal iedere lezer verbazen.


Frank van der Linde deelt mij mede, dat de aanklacht door het OM is geseponeerd. Zonder dat mij ooit iets gevraagd is. En zonder dat duidelijk is geworden waarvan ik dan beschuldigd zou worden. Als ik om een screenshot of bewijsstuk vraag, wil Frank van de Linde plotseling geld zien.
Dat is heel raar. De laatste tijd komt iedereen mij geld vragen, maar niemand komt ooit geld brengen!

2 comments:

™Jack said...

Te veel lof voor Frank, beste Kees!
Een bureau-mis-dadiger?
Daarvoor moet je toch eerst wat GEDAAN hebben? Of is het al voldoende om te brallen en te brullen en te tieren en te.....
En vooral voor elke futiliteit huilend naar de politie rennen met een verhaaltje zùllie / hùllie hebben hem weer gepest......

Ook te veel eer, Kees.
Deze `Möchtegern´ is geen Eichmann die werkelijk een ´Schreibtischtäter´ was!

Dan nog iets.
Ik heb vele jaren in de verkoop, marketing en support gezeten. Heb wel het een en ander gezien.....
Ook burn-outs en psychoses waarbij goede mensen met verantwoordelijke functies het helemaal verliezen. Dus dat Frank eens directeur van Fast Food is geweest, zegt op zich zelf helemaal niets....
Misschien moet men hem komen helpen zodat hij weer functioneren kan als mens en sociaal individu.

Jan said...

Frank van der Linde is niet meer dan een meeloper, wiens enige wapenfeit, het intimideren van een oude Joodse vrouw is geweest. Niemand in de linkse club heeft hem daarop aangesproken, en een en ander ondersteund ook de uitkomst van een onderzoek, in Duitsland naar het antisemitische gehalte in linkse kringen.

Mehr als ein Drittel der Linksextremen sind judenfeindlich.

We zullen het pas begrijpen, wanneer we de ideologische relatie tussen het nationaal socialisme als afgeleide van het socialisme gaan onderkennen. Het antisemitisme van de NS is terug te herleiden naar Maarten Luther, en het naoorlogse antisemitisme in de socialistische beweging is zo duidelijk afkomstig van de messias van links Karl Marx.