Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, April 19, 2018

Moslimbroeders en Rode Jeugd

Hij leidt als docent van de Sociale Academie in Breda een hele generatie Rode Jeugd terroristen op.
Na zijn ontslag verzamelt hij uniformen, injectiespuiten en wapens in een garagebox in Capelle aan de IJssel. Rode Jeugd terroriste Lidwien Janssen bekent, tijdens haar verhoor door de Israëlische Mossad, dat de Rode Jeugd aanslagen op Joodse doelen in Nederland wilde plegen. (Hollandse Stadsguerilla; 1988)

Nu staat Rob Groenhuijzen gezellig met HAMAS-vertegenwoordiger Amin Abou Rashed, als gast van de Oxfam Novib conferentie , in de Tweede Kamer.  Verontrustend.
Telegraaf en VVD helemaal over de zeik, omdat Amin Abou Rashed (links, Eénarm!) beschouwd wordt als Hamas vertegenwoordiger in Nederland. Oxfam Novib, die de oude Hamasstrijder hartelijk in het Arabisch, in de Tweede Kamer begroet, nodigt dus Hamas uit, om in de Tweede Kamer te spreken.

Jammer genoeg doen de Nederlandse kranten geen onderzoek meer, anders hadden ze geweten, dat ze ook helemaal los zouden moeten gaan op de andere man op de foto. Rob Groenhuijzen (rechts) organiseert de Hamasboot naar Gaza. Hij levert de laatste jaren hand-en spandiensten aan de Stichting ISRAA en aan het Palestijnse Huis. Beide Hamas-gerelateerd. Hij reist met Amin Abou Rashed naar Beiroet om kleding naar Syrische vluchtelingen te brengen.   

2 comments:

Jan said...

Angela Merkel heeft verklaart dat onder vluchtelingen of mensen met een Arabische achtergrond personen zijn die een nieuwe vorm van antisemitisme naar Duitsland hebben gebracht. Dit is natuurlijk niet waar, want de islamieten hanteren al eeuwenlang het oude antisemitisme, waarin ze net als de NS de uitroeiing van de Joden propageren. Het nieuwe antisemitisme, waarin de Jood synoniem staat voor Israël en of Zionisme, is al sinds de jaren 60 het monopolie van de linkse beweging.

Ook de rol van Robert Gijsbertus Groenhuijzen in het uitdragen van dat nieuwe antisemitisme is begonnen in die zelfde periode. Groenhuijzen heeft natuurlijk altijd al een persoonlijkheidsstoornis gehad, die uiteindelijk hem tot radicaal gedrag heeft gebracht. Wie wil weten hoe gek hij is, kan daarvan een beeld vormen door dit lezen op Delpher, waar in een artikel uit 13 September 1980 in de Telegraaf zijn ideologische drijfveer enigzins wordt verduidelijkt. Het artikel als tekst downloaden vergroot het leesgemak

Frank R said...

Vooral dat die meneer van Nieuwenhuijzen kleding brengt naar Syrische vluchtelingen lijkt me een zware misdaad.