Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, May 29, 2018

Onderwereld en bovenwereld bij de Gazaboot

Ter gelegenheid van het aanleggen van één of meerdere Gazaboten in de Amsterdamse haven, organiseren de Pro-Palestijnse activisten een "Publieksdebat" met als thema: "De blokkade van Gaza en hoe nu verder?" Weliswaar moet het publiek zich vooraf per email aanmelden en worden alleen stemmen toegelaten die pro-Palestijns zijn, maar wie maalt er om?

Belangrijker zijn de deelnemers en hoe ze zich presenteren.

Pepijn Brandon
(senior onderzoeker International Institute of Social History, assistent professor VU) laat niet vermelden, dat hij lid is van de Internationale Socialisten. Een organisatie die openlijk Hamas steunt.

Lydia de Leeuw vertelt er niet bij, dat ze bestuurslid van de Stichting Nederland-Gaza was, een mantelorganisatie van Hamas.

Awni Farhat wordt op diverse pro-Pal-bijeenkomsten als zijnde een "vluchteling uit Gaza" voorgesteld. In werkelijkheid is hij een succesvolle student uit Gaza.

Erik Ader (oud-ambassadeur) is een tragische geval. Hij kan alleen in deze kringen floreren, steunende op zijn heldhaftige vader die in de Tweede Wereldoorlog honderden Joden het leven redde. Erik Ader heeft er zijn levenswerk van gemaakt die reputatie weer door het slijk te trekken.

Zo hebben alle deelnemers aan het 'debat' wel wat te verbergen of te verzwijgen. Dan hebben we het alleen nog maar over de Internationale Socialisten en hun maffia. Nog erger wordt het als we zien welke leden van de bovenwereld er mee doen. Aanvankelijk zou Isabelle Diks van de Groen-Links fractie der Tweede Kamer bij de avond aanwezig zijn. Op de website van het Rights Forum wordt ze echter al niet meer genoemd. Blijkbaar is het illustere gezelschap van Hamas-aanhangers en Internationale Socialisten haar toch te heet onder de voeten geworden.

Als vervanging van de Groenlinks politica Isabelle Diks, is nu Sadet Karabulut (Tweede Kamer lid SP) opgetrommeld. Die is nergens te goed voor. Liep ze in 2009 al mee in een uiterst kwaadaardige demonstratie tegen Israël. Enkele weken geleden was ze niet te beroerd voor een onderonsje met Hamas fondsenwerver Amin Abou Rashed.

 Zo wordt de gewelddadige en geheimzinnige onderwereld van de Internationale Socialisten verbonden met de bovenwereld van de universiteiten, buitenlandse zaken en de Tweede kamer.

Weliswaar blijven de acties van de Gazavloot in Nederland nog marginaal, in het nieuws. Het is toch belangrijk dat we iedere keer weer erop wijzen, dat de ondergrond terroristisch is.

1 comment:

Unknown said...

Ze slagen er niet in om nieuwe elementen in het spel te brengen.
Uiteindelijk zal het toch om de confrontatie gaan. Ze hebben nu wel de tijd tegen.