Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, February 06, 2013

#WEGMETDEMONARCHIEHETIS2013

Interessant om te zien hoe alles weer met alles samenhangt en hoe de boven ons gestelden samenspannen om de Nieuwe Wereld Orde op te bouwen, terwijl de extreem-linkse krachten aan het werk zijn om alles, dat met bloed zweet en tranen is opgebouwd en bovendien met ons belastinggeld betaald, weer af te breken.

Neem nou Joanna van der Hoek, Utrechtse studente politicologie en internationaal recht, tevens “Youth Peace Ambassador” van de “Children's International Summer Villages” (CISV), een hele mond vol. Bovendien de jonge mevrouw die, bij de verjaardag van de koningin, een bord met de passende tekst: "Weg met de Monarchie, het is 2013" omhoog hield en onmiddelijk door de politie werd afgevoerd.

Hoe moeten we dit duiden?

Volgens Facebook is Joanna (Joanna VH) bevriend met tutti opruiend en staatsondermijnend Nederland. Noem een activist die problemen veroorzaakt of Nederland internationaal in een kwaad daglicht stelt en Joanna VH is er op Facebook mee bevriend. Het is een wonder dat de CISV nog niet op een Europese lijst van terreurorganisaties is geplaatst. Connecties met Fortuyn-bedreigende Internationale Socialisten, anarchisten en Nederlandse Boot Naar Gaza opvarenden. Wat wil een mens nog meer. We noemen ze even voor je op:

Peter Storm is één van de oprichters van de Internationale Socialisten in Nederland en tevens één van de mensen die Pim Fortuyn een fascist wenste te noemen en daarvoor door de advocaat van de LPF is aangeklaagd. Over complottheoriën gesproken: Op hetzelfde moment dat Louis Seveke op 15 november 2005 werd vermoord, zat Peter Storm in een Tilburgs café met ene Keesjemaduraatje te praten over Het Lijden Van Het Palestijnse Volk, daarmede beide bloggers een passend alibi verschaffende, maar dat hoorden ze later pas. Zo zie je maar weer hoe alles met alles samenhangt. Op dit moment is Peter Storm echter anarchist en organiseert een actie tegen de monarchie en tegen de kroning.

Een andere Facebookvriend van Joanna VH is de mooie pro-Palestina-activiste Loes de Langste, die laatst nog met de nichtjes Tamimi van het opstandige dorp Nabih Saleh, door Nederland toerde en daarbij een actie voerde voor de veroordeelde Islamitic Jihad terrorist Khader Adnan die in hongerstaking was gegaan. Hoe dat met de Nederlandse monarchie  in verband moet worden gebracht, dat weten we niet, maar het voorspelt niet veel goeds.Natuurlijk mag in dit rijtje de beroepsactiviste en van huis uit opstandige José( "Ik heb geen zin in jouw" )van Leeuwen niet ontbreken, die op Facebook de identiteit van Joanna onthulde en blijkbaar zo goed met de anti-monarchistische demonstrante bekend is, dat ze het volgende over haar kwijt wilde: "O wat jammer, Joanna VH gemist bij Pauw en Witteman."


We kunnen nog even doorgaan, maar één plaatje zegt meer dan 100 woorden. Hieronder staan de overige vrienden van Joanna VH. Het is een hele lijst van Internationale Socialisten, boycotters en tutti hardroepend Nederland bij elkaar. Je vraagt je af wie Joanna eigenlijk niet kent en waarom niet.Maakt dat alles de moedige Joanna van der Hoek tot een slecht mens? Ik vind van niet. Ze heeft zeker een punt en het is te gek voor woorden dat de Utrechtse politie deze uiting van vrije mening de kop in heeft gedrukt. Ik hoop alleen niet dat de vrienden van Joanna ooit aan de macht komen.

1 comment:

Ron said...

...dus geen republikein

misschien wil ze wel uit de EU?

http://www.burgerforumeu.nl/

Burgerforum:
Overdracht nieuwe bevoegdheden aan EU
mag niet zonder referendum!

In 2005 stemde ruim 61% van de Nederlandse bevolking tegen de Europese Grondwet. Toch is de macht van de EU sindsdien sterk toegenomen. Ook de eurocrisis leidt weer tot ingrijpende machtsoverdracht van Nederland aan de EU, onder meer op het gebied van begroting en budget.

Op nationaal niveau blijft steeds minder politieke zeggenschap over. De democratie raakt steeds verder uitgehold.

Dit kan niet zonder uitdrukkelijke instemming van de bevolking.

In de krachtigste bewoordingen roepen wij Parlement en Regering op om gehoor te geven aan onze wens,

dat de sluipende overdracht van bevoegdheden aan de EU stopt.
dat indien toch nieuwe bevoegdheden worden overgedragen, een referendum wordt gehouden waarin de Nederlandse bevolking zich over die bevoegdheidsoverdracht kan uitspreken.

Onderteken en laat uw stem horen!