Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, March 06, 2013

Joanna (Weg met de Monarchie, Het is 2013) is een Internationale Socialistische Marxiste

Wie had dat gedacht. Waren de anti-kronings-protesten nog in vaste hand van de anarchisten, tenslotte hebben we een naam hoog te houden, zijn de 2013 anti-monarchie-demos in vaste handen van de Internationale Socialisten. De moedige mevrouw met het kartonnen bord in haar hand, we noemen haar JoanaVH, spreekt vrijmoedig op het Marxisme-Festival van de Internationale Socialisten op 27 en 28 april 2013.
Wie spreken daar nog meer?
-Kraker Eric Duivenvoorden over het kroningsoproer van 1980.

-De master student in de filosofie aan de Universiteit Tel-Aviv,  Omar Barghouti, die op de bijeenkomst gaat oproepen tot een universitaire boycot van Israel, terwijl hij zelf in Israel studeert.
Echt gekker kunnen we het niet maken.

3 comments:

Jan said...
This comment has been removed by the author.
Jan said...
This comment has been removed by the author.
Jan said...

Helaas tot twee keer fouten tijdens het plaatsen van de reactie.

Er was een tijd, dat het lidmaatschap van de IS (internationale Socialisten) zorgvuldig werd verborgen, maar die schroom lijkt verleden tijd.

In 2009 probeerde Pepijn Brandon nog het antisemitisch karakter van de IS te weerleggen, door op het Joodse karakter van de IS te wijzen. "Onze theorie gaat terug tot Karl Marx, een Jood. We zijn anti-stalinisten in navolging van de Jood Trotski. We bewonderen de vermoorde Pools-Joodse revolutionair Rosa Luxemburg. En onze internationale organisatie werd gesticht door Tony Cliff, die als Ygael Gluckstein werd geboren in een zionistische familie in het vooroorlogse Palestina, maar vertrok uit afkeer van het anti-Arabische racisme. Als we zouden denken in etnische categorieƫn, zou je bijna zeggen dat we enthousiaste judeofielen waren."

In 2010 eiste de IS een rectificatie van het rapport ‘Polarisatie en Radicalisering in Nederland’van de IVA in opdracht van de overheid," waarin het antisemitische karakter van de IS werd vastgesteld.

Het koketteren van de IS met de Joodse achtergrond van Tony Cliff, een van de oprichters van de IS, en hun vriendschappelijke banden met de moslim broederschap is een gotspe. Tony Cliff die op 8 Juli 1946 een artikel in Jerusalem schreef over de moslim broederschap, en deze toen al een
klerikaal-fascistische organisatie in Egypte noemde.
http://www.workersliberty.org/node/3266/

http://www.carelbrendel.nl/2010/02/26/schokkend-de-oprichter-van-de-internationale-socialisten-was-een-islamofoob/

Tony Cliff (Yigael Gluckstein) 1917-2000) heeft de vrijage van de IS met de moslim broederschap in 2006 en 2007 niet meer meegemaakt, en zijn naam en reputatie is nu net als al die dode Joden (Kristalnachtherdenking door IS lid alleen maar nuttig om het antisemitisch karakter te verhullen.
Pepijn Brandon, wiens familieleden in de concentratiekampen van de Nazi's werden omgebracht, en nu is Pepijn Brandon bereid de overgebleven en nieuwe generatie Joden waaronder hemzelf uit te leveren aan de Moslim Broederschap,
die dagelijks de vernietiging van de Joden predikt.