Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, March 10, 2013

Vanavond vertel ik het allemaal

Vanavond zondag 10 maart 2013 bij de Joodse Omroep: Elma Drayer, Keesje Maduraatje en Ronald Eissens (Meldpunt Discriminatie Internet) over antisemitisme op internet, de vrijheid van meningsuiting, en wat je allemaal anoniem kan aanrichten vanachter je computer. Radio 5, 19-20:30 u (en na afloop via www.joodseomroep.nl op uitzending gemist)

Ik zie aan de zoekwoorden op mijn blog, dat er veel mensen geëinteresseerd zijn in mijn mening en wat ik geschreven heb over Peter Breedveld (Frontaalnaakt) en Hassnae Bouazza. In dat kader komen er ook zoekwoorden over Annelies van de Veer (Hoeiboei), Laurence Blik (Loor, Loorschrijft) . Allemaal naar aanleiding van de columns van Elma Drayer in Trouw over antisemitisme.

Voor het geval ik het vanavond niet allemaal kan zeggen en voor degenen die het vanavond niet zullen beluisteren, vat ik mijn standpunt over "het geval Peter Breedveld" hier alvast even samen:

-Peter Breedveld schreef van 2004 tot en met 2007 hele goede anti-islam-columns en heeft anti-islam-bloggers als de Noorse Fjordman hier in Nederland geëintroduceerd. Die columns hebben een belangrijke invloed op het islamdebat in Nederland gehad. Als zodanig willen we hem blijven herinneren.

-In 2008 heeft Peter Breedveld mij, staande in de Vrijdenkersruimte in de Tweede Kamer en met een klein kind hangende aan zijn broekspijpen, bedreigd met geweld. Loor (Laurence Blik) was toen nog een hele goede vriendin van hem. Zijn uitlatingen tegenover Loor van na die tijd, hebben dan ook meer met liefdesverdriet dan met politieke discussie te maken.

-Hassnae Bouazza is, net als 90% van alle hoogopgeleide, al dan niet met subsidiegeld gepamperde, dan wel op eigen kracht omhooggevallen, Marokkanen, zeer kritisch over de staat Israël. Dat feit op zich maakt haar niet interessant. Het is wel interessant dat ze in staat geweest is een bekende islamcriticus als Peter Breedveld door haar liefde uit te schakelen. We wachten op de dag dat ze hem in de steek laat voor een nog bekendere en nog meer vermogende partner en dan zijn we zeer benieuwd naar de verhalen van Peter Breedveld over alle 'ins-and outs' van de door haat en nijd verscheurde Marokkaanse subsidie-scene.  

9 comments:

Jan said...

Dit is nogal verwarrend, want als ik het goed begrijp is Peter Breedveld jarenlang de equivalent van Wilders geweest, en heeft Hassnae Bouazza hem 180 graden doen draaien, en hem overtuigt dat de Islam het werkelijke slachtoffer is.
Waar liefde toe in staat is !!

Frank R said...

Kees, je moet je diep schamen om discussies op deze manier te voeren. Getverdemme. Op deze manier zou ik mezelf niet meer in de spiegel durven aan te kijken.

Keesjemaduraatje said...

@Frank:: What is???

Keesjemaduraatje said...

Lees ook over de ruzies met Peter Breedveld dit blog uit 2007:

http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2007/09/wroeten-in-huwelijken.html

Jan said...

@Frank.
Opvallend is het verweer van Frank tegenover dit artikel. Niks inhoudelijk, maar een moreel verwijt die ik als Calimero of Pavlov reactie zou willen omschrijven.
Huilie huilie gedrag zou GeenStijl het hebben genoemd.

Het lijdend voorwerp, heeft geen enkele moeite met het demoniseren van anderen, maar laat zich laf via een proxy afschilderen als een slachtoffer.

Anonymous said...

Hoe kun je Hassnae zo te kleineren, Kees.

Anonymous said...

Ik bedoel: hoe durf je haar zo te kleineren. En daarmee hem ook.

Ruud Harmsen said...

"-Hassnae Bouazza is, net als 90% van alle hoogopgeleide, al dan niet met subsidiegeld gepamperde, dan wel op eigen kracht omhooggevallen, Marokkanen, [...]"

Dit vind ik een verwerpelijke manier van schrijven. Ik distantieer me hier nadrukkelijk van, ondanks al mijn eigen kritiek op genoemde personen.

Keesjemaduraatje said...

Ik distancieer me ook volledig en geheel van jouw woorden Ruud Harmsen!!!