Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, June 30, 2015

Abulkasim Al-Jaberi is blij met iedere zwarte dode

Of het nu het verbannen van Zwarte Piet uit het Sinterklaasfeest is, of het aanvallen van de Nederlandse monarchie (Fuck de Koning), of het boycotten van Israël, of het ondersteunen van Hamas, Abulkasim Al Jaberi is van de partij. Abulkasim roert graag in troebel water. Al maanden zijn hij en zijn vrienden op zoek naar het juiste moment om een flinke rassenrel, á la USA uit te lokken en de allochtone jongeren stenen naar de politie te laten gooien.

Gisteren is het dan eindelijk gelukt. Het moment was daar: De Gouden Zwarte Dode. Zaterdagavond werd Mitch Henriquez (42) door de Haagse politie hardhandig aangehouden. Hij raakte buiten bewustzijn en stierf een dag later. Genoeg reden voor de aanhangers van de "Black Supremacy" beweging in Nederland, samen met de Internationale Socialisten en Zwarte Piet (Kitty Balker) , een flinke rel te trappen. Duwen trekken, stenen gooien. Ze doen er alles aan om er een hete zomer van te maken.

Ze waren er weer allemaal bij: De 'Filipijnse politieagent aan het huilen maker' Thomas van Beersum, de 'Joodse Jongens Bedreiger' Kevin P. Roberson, Malcom X  aanhangers, Internationale Socialisten. Van de vijfhonderd demonstranten, waren er zeker tien lid van de radicale konksie.

1 comment:

Jan said...

Opvallend is de samensmelting of poging daartoe tussen de extreem linkse antisemieten, en de radicale moslims. Hun symbiose is natuurlijk met alleen de afkeer van Joden als bindmiddel zwak, en het ziet er naar uit, dat ze meer gezamenlijke overeenkomsten trachten te creëren. De rol van de universiteit Amsterdam UVA in deze reeks van acties zou toch ook meer vragen moeten opwerpen.
Intussen spreekt men in Frankrijk al over de Islam als een existentiële bedreiging, en de moslim bevolking als vijfde colonne.

De gebroeders Al-Jabare zijn Irak ontvlucht, maar niet voor de Islam, dus hun vlucht in de Islam als oplossing voor alles is te begrijpen. Er is onder de intellectuele moslims een groot verlangen om vooral als individu te worden erkend voor zijn prestaties. Sinds het ontstaan van de Islam is dat verboden, alles is immers te danken aan Allah, behalve tegenslagen, die zijn veroorzaakt door het decadente westen en de Joden.

De hedendaagse intellectuele moslims denken nu dat hun dienstbaarheid aan het geloof, ook al is dat terreur, moord en doodslag, hun op een zetel naast Allah zal brengen.