Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, November 05, 2015

De Freakshow rondom het Platform Stop Racisme en Uitsluiting

Door het uitnodigen van een van terrorisme verdachte Arabisch/Israëlisch parlementslid, met een donkere reputatie als Gazaboot opvarende en ondersteunster van Intifada-moorden, komen er een hele reeks freaks en halve garen op de Alternatieve Kristallnachtherdenking af, waarvan de zelfbenoemde activist Frank van der Linde nog de normaalste is en de bij het NPO programma Pauw tot geweld tegen Israëlische toeristen oproepende Youness Ouaali de allerergste.

Bij het Facebook-evenement voor de haatspeech van Haneen Zoabi hebben zich tot nog toe vierentachtig (84) mensen aangemeld. De fine-fleur van Israël-hatend Nederland verzamelt a.s. zondag zich rond het monument voor 'Het verzet van Joodse burgers'. Een opsomming:
 
Ibrahim Albaz was lid van Fatah en werd in 1979 in Frankrijk tot vier maanden cel veroordeeld, wegens het smokkelen van pijpbommen naar Duitsland.

Nawal Al-baz was één van de organisatoren van de Nederlandse Gazaboot, ter ondersteuning van het Hamas-regime.

Broodjesverkoper, tevens woordvoerder van de met moslimbroederschap verbonden World Wide Relief , Youness Ouaali  riep zijn islamitische medestrijders op enkele Israëlische toeristen in elkaar te slaan en mocht als beloning zijn oproep bij het programma Pauw herhalen.

Frank van der Linde roept optot boycot van de stad Tel-Aviv en schuwt daarbij het hardhandig verstoren van een theatervoorstelling niet.


Sonja Zimmermann is bestuurslid van Docp, één van de meest fanatieke aanjagers van de boycot van Israël.

Lydia de Leeuw woonde in Gaza en was bestuurslid van de Nederlandse Gazaboot, onder de bezielende leiding van de Nederlandse Rode Jeugd Terrorist Rob Groenhuijzen.

Peyman Jafari, is als bestuurslid van de Internationale Socialisten betrokken geweest bij de herdenking van Hamas-oprichter Sheik Achmed Yassin.

Ghada Zeidan organiseerde een bijeenkomst ter ondersteuning van Hamas in de Balie en is directeur van de pro-Palestijnse organisatie Palestine Link.

Arnoud van Doorn was ooit PVV kamerlid en is nu bekeerd tot de islam. Hij roept islamitische volgelingen van zijn eenheidspartij op, de Palestijnen te steunen en bij de Kristallnachtherdenking te zijn.

Lonneke Lemaire is voorzitter van het Platform Stop Racisme en Uitsluiting. In 2012 bezocht ze de Westelijke Jordaanoever om olijven te plukken. Daarna maakte ze een rondgang langs kraakcafé's om op te roepen tot actie tegen Israël. In 1978 tekent Lonneke Lemaire in de Waarheid als "voorzitter van het Chili-comité Bijlmermeer" een oproep tot herdenking van de Februaristaking. Op 28 mei 1985 spreekt Lonneke Lemaire in de Waarheid namens het Medisch Comitee Angola. De aller-aller eerste keer dat we van Lonneke Lemaire hoorden was echter op 16 september 1963, ook via de Waarheid, toen zij als dertienjarige , samen met haar vader Cor Lemaire (bekend van het lied ""Ik zou je in een doosje willen doen,"), de Firato bezocht en over de veel te dikke zangeres Anne Shelton (van het lied Lili Marlene) durfde op te merken: "Nou ja, moet je dat es zien, je zal er de inhoud van moeten berekenen".

Anja Meulenbelt zit altijd vooraan bij de Alternatieve Kristallnachtherdenking, op een voor haar gereserveerd stoeltje. Ze was getrouwd met de ex-Fatah-terrorist Khaled Abu Ziad, maar werd teleurgesteld toen bleek, dat Khaled aan niemand van zijn familie en vrienden in Gaza verteld had, dat hij met Anja getrouwd was. Dit omstreden huwelijk werd voltrokken door Ahmed Marcouch.

Maarten Jan Hijmans schrijft elke dag op zijn blog Abupessoptimist hoe erg het leven in Israël is. Hij werd wereldberucht in heel Amsterdam, nadat hij dreigde een traangasgranaat bij de Joodse Liberale Synagoge naar binnen te gooien. Naar eigen zeggen hadden we hier te maken met beeldspraak en daarom mag hij nu weer lid zijn van het LJG.

-Sylvia Bos demonstreerde voor een boycot van Israël.
-Hasane Almane demonstreerde in 2012 zij aan zij met Gretta Duisenberg tegen Israël.
-Mieke Zagt werkt voor ICCO en Defense for Children Palestine.
-Harmen van de Beek is de totaalmalloot die gehuld in een Palestijnse vlag, zich tijdens een Gaza-demonstratie in Utrecht tot de Islam liet bekeren.

Zestien totale fanatieke gekken en malloten op een bezoekersaantal van vierentachtig.  Dat kan alleen maar uitmonden in een anti-Israëlische betoging, die met de Kristallnacht op zich niks te maken heeft, want tijdens de Kristallnacht in 1938 bestond Israël nog niet eens.

No comments: