Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, December 03, 2015

150 Palestijnse Fabels

Dertien maanden en vijf dagen, schreef het team van Likoed Nederland aan het boek dat nu, onder het voorzitterschap van senator Tom Struick van Bemmelen is gepubliceerd. Keurig gerangschikt in honderdvijftig hoofdstukken, worden al die mythes, die je bijna dagelijks in de main stream media en op de linkse websites kunt lezen, over de muur, de apartheid, de bezetting, de filistijnen, nederzettingen, de tempelberg, water, afvalverwerking, witte fosfor, Jezus etc. etc. van commentaar voorzien en weerlegd.


Gisteren presenteerde Likoed Nederland het boek '150 Palestijnse fabels' in perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. Diverse parlementsleden van drie partijen en journalisten waren aanwezig, toen professor Afshin Ellian een voordracht over de ware aard van de Islam hield. Vertaalde Arabische teksten geven een ondubbelzinnige boodschap: Nooit mag er op een grondgebied dat ooit islamitisch was, een Joods- of Christelijk land gevestigd worden. Dat in ogenschouw nemende, moet je constateren, dat de strijd van de Islam tegen de vrije wereld permanent is.

"Het Palestijnse conflict is slechts een heel kleine schermutseling, vergeleken met de moordpartijen die in het Midden-Oosten op andere volkeren worden gepleegd", zo hield de Leidse professor zijn publiek voor. Zich tot de parlementariƫrs in het publiek richtende: "Sprong Alexander Pechtold in het parlement op een stoel, toen duizenden Koerden werden afgeslacht?" Nee! Als moslims moslims uitmoorden kraait er geen haan naar. De Palestijnen weten dat allemaal. Het gaat uiteindelijk om een islamitische strijd.

Zo werd het toch nog een gezellige boel in het Haagse Nieuwspoort en iedereen kreeg het boek ter recensie mee, dus ik moet de komende tijd ook nog veel lezen. Intussen heeft de uitgever van Anja Meulenbelt ook nog het boek "Kwart over Gaza" aan me opgestuurd, omdat hij hoopt dat ik er net zo tegen tekeer ga als de laatste keer. "Negatieve publiciteit is ook publiciteit", moet hij gedacht hebben. Ik hoop dan maar, dat dit boek van Likoed ook door voor- en tegenstanders besproken wordt.

2 comments:

Unknown said...

Ga het zeker kopen!!!

Unknown said...

Blijf Blazen op je Sjofar... aldus mensen waarschuwen! !