Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, September 24, 2014

Anarchisten keuren Frank van der Linde af

Frank van der Linde, activist, Geenstijlaanklager, betweter,  organiseerde een aanval op het Amsterdamse theater Doelenzaal op 13 september 2014, met als enige reden dat er een vierentachtigjarige Israelische actrice optrad. Hij maakte daarbij gebruik van een Zwarte Piet, een communicatieadviseuze en een moslimbroeder. Van niets komt niets. Nu komt er veel kritiek op deze 'harde actie tegen Israel' , zelfs van ervaren beroepsactivisten.

Echte onvervalste anarchiste en actievoerderster van het eerste uur, Krijtje van der Stoep, die er niet voor terugdeinst om met blote tieten voor de rechten van het mens op te komen, en bekend vanwege haar jarenlange actie tegen het vrouwonvriendelijke beleid van de SGP,  neemt nu duidelijk stelling tegen Frank Van der Linde:


Zie ook: Krijtje in betere tijden:

No comments: