Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, September 14, 2014

Escalatie bij DocP demonstraties

Beperkten de Nederlandse ProPal demonstranten zich tot nog toe tot het omhooghouden van borden en af en toe een fluitje, gaan de Marokkaanse- en Turkse Propal meiden nu weer een stapje verder, door een Israëlisch cultureel evenement te verstoren.
Frank van der Linde, bekend van zijn aangifte tegen de website Geenstijl, was er bij. Houda Stitou, bestuurslid van de Palestijnse Stichting DocP en tevens communicatiemedewerker van het KLM Pensioenfonds Cabinepersoneel, neemt op Facebook de verantwoording voor deze gewelddadige actie.

Opvallend detail in de boodschap van de communicatiemedewerkster is, dat ze "Israel" tussen aanhalingstrekens schrijft, alsof ze daarmee wil zeggen dat Israel niet echt bestaat. Daarmee sluit ze geheel aan bij de Iraanse machthebbers, die consequent over de "Zionistische entiteit" spreken. Als je iets niet noemt, dan bestaat het ook niet.Frank van der Linde heeft er zin in. Hij wil nog meer culturele evenementen verstoren. Kan iemand deze gek stoppen?5 comments:

Dorith said...

Wat zullen die schreeuwlelijkers trots zijn op zichzelf! Blijkbaar het enige waartoe ze in staat zijn, krijsen en andere mensen lastig vallen.

Echt zielig! Ik heb oprecht medelijden met deze figuren. Betalen een kaartje om een paar minuten te kunnen schreeuwen!

bette said...

Lillith Schandalig julie hebben mijn sympathie verloren!!

Jan said...

Dit alles met gedoogsteun van de SP en GroenLinks, want die staan vooraan in het bekritiseren c.q. demoniseren van Israel. Hun oorverdovende zwijgen is uit te leggen, dat het stadium van Jodenhaat nu openlijk ook de individu mag betreffen.

Het voor de hand liggende argument, dat Houda Stitou nu eens geen moslim was, maar een zeg maar zelfverklaard anti Islam activiste, hoe snel zou werkgever KLM haar hebben ontslagen.

johnnybegood said...

Wat een culturele verrijking zeg, ik vraag me ook echt af wat een autochtone Nederlander zoekt bij dit zooitje debielen die niet eens Palestijnen zijn! Het zijn Marokkanen en Turken die zich met elk akkefietje bemoeien waar moslims bij betrokken zijn, behalve dan tegen de moslims van IS, Hamas, boko haram enz enz..daar hoor je ze niet over want dat zijn zogenaamd geen moslims, nou mooi dan, ga demonstreren dan tegen deze gekken die volgens deze gekken geen islamieten zijn, wat zou ons land toch zoveel mooier zijn zonder dit achterlijke barbaarse nep geloof.

vanhetgoor said...

De Pro-Pal kan heel erg makkelijk worden gestopt, de sympathie voor Palestina is alleen ingegeven door de haat tegen joden. En we weten allemaal hoe het de vorige keer is afgelopen met de jodenhaat in het algemeen. Het is op sterven na dood.

Deze vorm van jodenhaat is gebaseerd op islamitische grondslag, en om het ene kwijt te raken moet men het andere bestrijden. En de islam vernietigen is iets wat nodig moet gebeuren. Er is maar een punt om het niet te doen. En dat ene punt is dat het resultaat zal zijn dat er wereldwijd meer dan 600 miljoen domme mensen hun gedachten kader kwijt zijn. Die mensen zijn dan stuurloos! Er moeten dan meer dan een half miljard mensen een heropvoeding krijgen. Beter gezegd; er moeten meer dan een half miljard mensen verplicht gaan deelnemen aan de beschaving en dan is erg moeilijk om dat voor elkaar te krijgen. Maar het moet hoe dan ook ooit een keer gebeuren.

De islam is een stelsel van leugens dat onder druk van de waarheid als een kaartenhuis in elkaar zal storten. De islam kan alleen bestaan omdat die domme moslims uitgebuit worden. Er komen steeds meer mensen die dat inzien, de islam is op sterven na dood, als ideologie is het zwaar ziek! De misdadigers die zich met het onderdrukken van mensen hebben verrijkt moeten binnenkort een andere baan gaan zoeken. Zodra de islam verslagen is valt Al Qaeda, en dan Boko Haram, de moskee op de hoek, en ook die andere moskee, het buurthuis en het huiswerk centrum (gek hè dat ik die ook noem!) Ook die enge islamitische sportclubjes en verstopte bewegingen. Als de islam opgeruimd is dan is ISIS ook verslagen, daar zijn dan geen wapens voor nodig. Het enige wapen dat krachtig genoeg is tegen de islam èn tegen jodenhaat is de waarheid!

ISLAM = GENOCIDE!!! (drie uitroeptekens dus ik meen het echt)