Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, July 08, 2017

De vrienden van Anne Fleur Dekker

De onderwereld van de extreem-linkse aanslagplegers, relschoppers en vernielers mengt zich soms met de bovenwereld van vakbondsfunctionarissen, kamerleden en ambtenaren. Een buitengewoon goed voorbeeld zien we bij Anne Fleur Dekker, die aanvankelijk voor de partij Groenlinks in Hilversum op het stembureau stemmen moest tellen, maar toen toch weer niet. Later blijkt ze een lid van de Internationale Socialisten te zijn, die voor het VARA-blog Joop een verslag van de rellen in Hamburg schrijft.

Hoe en wat is de link van Anne Fleur Dekker met de Haagse Schilderswijkrellen, waar ook bezittingen van hardwerkende burgers werden vernield en de politie de grootste moeite had om de aanhangers van de MovementX en Black Lives Matter in het gareel te krijgen?

Anne Fleur Dekker is in Hamburg bij de G20-rellen en loopt daar samen met Lotte van der Horst, secretaris van FNVJong en Young United dat we nog kennen van het bestormen van de Sociaal Economische Raad en het bezetten van een Mac Donalds.

Op haar Twitter-account staat een filmpje, over een actie bij MacDonalds, waar Said Roustayar een hoofdrol speelt. Said Roustayar werd veroordeeld wegens geweldpleging bij de Haagse Schilderswijkrellen en is een prominent lid van MovementX.

Van Hamburg G20, naar de FNV Jong, naar Young United en dan de Schilderswijkrellen en MovementX, met Said Roustayar. Begrijp je het nog?

Gelukkig hebben we de foto's nog.











1 comment:

Klaas said...

Ik snap echt niet dat dit soort organisaties pronken met iemand waar je op google als eerste hit "veroordeeld voor Schilderswijkrellen" voor krijgt. Maar dat zal wel zo zijn omdat... (vul maar in)