Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, October 25, 2019

De terugkeer van het Ego

Als bekende Nederlanders zich plotseling vanaf het jaar 2000, gaan bezighouden met het Lijden van het Palestijnse Volk, is er iets aan de hand. Zijn ze door een aan hen aangeboden reis naar het Midden-Oosten, plotseling bekeerd tot het Palestina-denken? Hebben ze om een andere reden plotseling het licht gezien? Het zijn vragen over vragen en het antwoord is diffuus.

Dries van Agt die door de linkse partijen en mensen werd uitgekotst vanwege zijn conservatieve denkbeelden over porno en abortus, wordt plotseling omarmd als hij het voor Palestijnen opneemt.

Op de foto zien we Dries van Acht tijdens een Nakba-herdenking, samen met Palestina Komitee voorzitter Wim Lankamp. Als je maar tegen Israël bent, dan is al het andere vergeten.

Lees meer over de "ego's voor Palestina" in mijn boek "Vijftig Jaar Palestina Komitee, ontkennen, goedpraten, meedoen".
 

No comments: