Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, September 08, 2007

Wroeten in huwelijken

Door Keesjemaduraatje
Ik kan het niet laten. Wroeten in andermans huwelijk, heerlijk. Al op 12 juni heb ik geschreven over het schijnhuwelijk van de Senator voor Haat en Terreur, met de ex-terrorist Khaled Abu Zaid. Dat heeft tot nu toe weinig stof doen opwaaien, hoewel verschillende journalisten dit weblog frequenteren. Waarschijnlijk willen de gevestigde- en conventionele media niet zulke roddelpraat op hun edele bladzijdes. Toch heeft dit huwelijk wel degelijk politieke- en maatschappelijke consequenties, zodra Khaled via Anja aan een verblijfsvergunning zou komen. De thema's schijnhuwelijk, terrorisme, islamisering en immigratie hangen hiermee nauw samen. Zeker als het een politicus betreft.
Nu heeft HP/De Tijd het verhaal eindelijk overgenomen.  (Met dank aan het prachtige weblog Lux et Libertas. Mooier kan ik het ook niet verwoorden.)

Volgens mij begrijpt iedereen waarom ik schrijf over het schijnhuwelijk van Anja. Ik heb zelfs aangetoond, dat Khaled abu Zaid waarschijnlijk nog met een andere vrouw getrouwd is. Maar dat geheel ter zijde. De hypocrisie van de linkse politici kent geen grenzen. 

Waarom interesseer ik me dan ook voor het huwelijk van een mede-weblogger? Heeft dat ook politieke- en maatschappelijk consequenties? Ik vind van wel. Als een weblog bij werkelijk elk artikel een foto van een blote vrouw plaatst en daarmee een van de grootste, zo niet het grootste serieuze vrijdenkende weblog van Nederland wordt. Dan is het vreemd dat het opeens ophoudt. Wat is de reden, vroegen we ons af?
We gingen te rade op een geheel onverdachte site, namelijk het Viva relatie forum en zagen de volgende discussie:

Peterviva_2

Uit onverdachte bron vernemen we dus, dat Peter is ingepakt door een Marokkaanse vrouw en daarna is omgeturnd. De naaktfoto's verdwenen en er werden geen negatieve verhalen meer over de islam geschreven. Mijn link verdween van de website Frontaalnaakt en ik had daardoor meteen een heleboel minder bezoekers. Ik heb dus wel degelijk last van die Marokkaanse dame gehad en ben daarmee een slachtoffer. Dat is ook wel eens een lekker gevoel om slachtoffer te zijn.
Mijn vrouw denkt dat de islamitische groepen in Nederland met opzet en in complot, een mol op Peter hebben ingezet, om het weblog FrontaalNaakt kapot te maken en de islamisering van Nederland te versnellen. De communistische diktaturen deden dat ook zo en zoals bekend zijn de geheime diensten van Syrie en Irak, door de DDR en de KGB getraind. Zie daar het maatschappelijk belang van mijn rapportages.

Dat was allemaal nog tot daar aan toe geweest en ik heb er ook niet over geschreven, om de privacy van Peter te beschermen. Tot dat er een verhaal op Frontaalnaakt verscheen waarin Breedveld zelf vertelde dat hij met een Marokkaanse vrouw uit eten ging en in het restaurant door een Hebreeuws sprekende vrouw werd aangestaard. Toen er ook nog snerende en buitengewoon kwetsende opmerking over het bevriende weblog Hoeiboei werden gemaakt, was de maat vol. Wat denkt ie wel.

Ik schreef een paar reacties, die werden verwijderd. Dit is de opmerking van Peter Breedveld hierover:

Keesjemaduraatje is een oude roddeltante die niets liever doet dan peuren in de privélevens van de mensen die zijn afgunst hebben gewekt. Een vreemde hobbie, waarvoor ik op mijn website geen ruimte laat. Dat heeft niks met vrijdenken te maken, meer met goede smaak.

Keesje komt op mijn site met geen andere bedoeling dan rotzooi trappen. Daarom verwijder ik zijn bijdragen. Hij blijft volharden in het plaatsen daarvan, en daarom heb ik Keesje gewaarschuwd dat hij echt geen ruzie met me wil. Wat overigens waar is: Keesje wil geen ruzie met me. Had-ie maar naar me geluisterd, want nu heeft-ie een blik wormen geopend. Arme Keesje.

Wie op mijn site wil meedoen met een discussie die aan de gang is, is van harte welkom, behalve Keesje, die gevoelens van plaatsvervangende schaamte bij me oproept. Wie de aandacht komt afleiden met vuige roddel en aperte leugens wordt, zoals dat heet, 'gemeulenbelt'. Zo simpel is het.

Zullen we het dan daar maar bij laten? Zullen we dat maar zo even laten staan?

16 comments:

Peter Breedveld said...

Keesje en ik gaan elkaar binnenkort ontmoeten voor een goed gesprek. Niet, Keesje?

Keesje is niet alleen een wezel, hij is volslagen krankzinnig met zijn rare complottheorie. Dat is nog om te lachen, maar hij blijft stug volhouden dat er geen islamkritische dingen meer mogen worden gezegd op Frontaal Naakt. Gregorius Nekschot is blijkbaar niet islamkritisch genoeg.

Nog op 17 juli schreef ik dit ('Joodschristelijkislamitisch'):

'Be very careful what you wish for, mevrouw Vogelaar. De islam is nu nog een zielig puppie met zielige-puppie-ogen dat door lieve oude vrouwtjes wordt beschermd en betutteld en gevleid met lieve woordjes (‘Poele-poele-poele och wat een schatje is-ie dan kom eens bij het vrouwtje ja lik het vrouwtje maar hier waar ze die kalfsleverworst heeft gesmeerd die je zo lekker vindt toe maar aaah ja wat is dat fijn zeg je maakt het vrouwtje helemaal gek’) maar als dat puppy echt deel gaat uitmaken van onze cultuur (en daar komt geen overheidsvijfjarenplanner aan te pas, dat gebeurt of dat gebeurt niet) dan is het echt gloves off en misbruiken in elke opening die we kunnen vinden, als in een Amerikaanse gevangenisfilm. Eerst tanden eruit slaan met een loden staaf, zodat het lekkerder pijpen is, en dan maar gaan. Zo hebben we dat ook met de joods-christelijke traditie gedaan.

Nog zin? Ik in elk geval wel!

Een Nederlandse islamitische traditie, dat is minstens een moskee in elke gemeente, halalvlees in de schappen van Albert Heijn en tijdens de ramadan dag-in-dag-uit ramadan-gezeik op de televisie en in de kranten (onze verdiende straf voor de onvermijdelijke alomtegenwoordigheid van kerstmis, zullen we maar zeggen), maar bij die traditie hoort ook het woord geitenneuker, en de cartoons van Gregorius Nekschot.'

Wat zou die islamitische mol van mij daar nou van denken?

FN-schrijvers Hafid Bouazza en Hanna Bouaicha zijn zeker ook niet islamkritisch genoeg naar Keesjes zin. Marokkanen, natuurlijk, en daar houdt Keesje blijkbaar niet van, gezien het feit dat het hem rood voor ogen wordt wanneer ik met een Marokkaanse uit eten ga.

Ook zouden de naaktfoto's zijn verdwenen. 'Naaktfoto's verdwenen'? Zou rukken dan echt blindheid veroorzaken?

Waar het ECHT om gaat is natuurlijk dit:

'Mijn link verdween van de website Frontaalnaakt en ik had daardoor meteen een heleboel minder bezoekers.'

Hahaha! Keesje doet huilie omdat zijn link is verdwenen en nou zint hij op wraak!

Die link heb ik weggehaald omdat ik op geen enkele manier met je geassocieerd wilde worden, Kees. Je gênante ruzies met je broer, waar wij deelgenoot van worden gemaakt, je ongezonde interesse in andermans privéleven, je abominabele manier van argumenteren, je belabberde schrijfstijl, je hijgerigheid, het is allemaal van een beschamend laag niveau. Ik wil daar niets mee te maken hebben.

En daarom heb ik die link weggehaald. Dat heeft niks te maken met een Marokkaanse.

Thomas said...

Wow, wat een emoties! Geen strijd voor medailles. Alhoewel, de naturist nomineert zich hier wel voor de medaille \\\'slechtste performance\\\'.
Overigens was op Hoei boei eerder dit te lezen:

\\\"Behalve (vroegtijdig) doodgaan om het grote \\\'islammonster\\\' te ontlopen, schijn je het ook te kunnen omarmen. Ook dat las ik op internet, op een ander (vrouwen)forum, een klein half jaar geleden. Een man wordt verliefd op een moslimvrouw en verlaat vervolgens zijn vrouw - die helemaal niet oud, lelijk, dom of werkloos is - en hun vijf bloedjes van kinderen van wie de jongste nog één jaar moet worden. Eigenlijk wilde hij zijn comfortabele huis niet uit maar omdat de moeder van zijn kinderen niet gestoord is, weigerde deze zijn eis in te willigen één nacht per week bij zijn seculiere moslimminnares door te mogen brengen.

Deze dingen gebeuren natuurlijk, mensen raken op elkaar uitgekeken, met en zonder kinderen maar het bizarre hier is, en daar krijg ik dan weer de slappe lach van, het bizarre en ongelooflijke is dat deze echtbreker al ruim twee jaar zo ongeveer tegen alles wat met de islam te maken heeft, fulmineerde. Op datzelfde internet waar ik het schrijnende verhaal (anoniem) van zijn vrouw las. Maar nu heeft haar (ex-)man dus een moslimvriendin die hem influistert dat het allemaal wel meevalt met de islam. Het zijn natuurlijk maar een paar gekken die het verzieken. Wederom een mooi maar tevens gruwelijk verhaal dat je niet zelf kunt verzinnen.\\\"

http://hoeiboei.web-log.nl/hoeiboei/annelies_van_der_veer/index.html


Misschien moet dat volledige Viva-document waarin de ex van deze slappeling haar verhaal doet maar eens boven water komen...

Fillmore said...

De (ex)vrouw van Breedveld was (is?) toch voorzitter van de PvdA in Rijswijk? Wel een lekkere MILF. Die Marokkaanse moet wel over heel bijzondere kwaliteiten beschikken.

Bart said...

“Een moslim mag zelfs met een jood trouwen."
zegt echtgenoot Abu Zaid. Ja, maar daar heb je het wel mee gehad, en dit geldt bovendien alleen voor mannen. Maar als Meulenbelt Hindoe was, dan was een huwelijk onmogelijk volgens de Islam. Grappig hoe moslims altijd de waarheid mooier proberen voor te stellen dan hij is.

Frans Groenendijk said...

Je ziet een heel belangrijk ding over het hoofd Kees. Meulenbelt is senator van de SP. Haar weblog is een subsite van de officiele SP-site. Ze steunt de lijn tegen dissidente SP-ers. Als ik op het weblog van Jan Marijnissen een opmerking maak over het bestaan van een brief aan de SP over haar functioneren wordt dat schielijk weggehaald. Ze zit dus echt heel dik in die politieke organisatie. Verder is bij haar huwelijk mogelijk sprake van een schijnhuwelijk EN van bigamie. Bovendien heeft ze boeken geschreven over haar seksualiteit -ze loopt daar dus echt mee te koop-, koos ze zo'n beetje op politieke gronden voor het lesbisch zijn en was ze vroeger feministe.
Tegen die achtergrond kun je volhouden dat haar huwelijk media-aandacht verdient. (anders dan bijvoorbeeld die relatie van Clinton met die stagiaire).

Jij hebt zelf recent een politieke organisatie de rug toegekeerd die je aan het opzetten was en je daarmee weer aangesloten bij de zeer grote groep mensen in de blogosfeer voor wie het bloggen eigenlijk vooral een vorm van zelfexpressie is; die terugdeinst voor alles wat naar organisatie riekt.
Peter Breedvelds blog is daarmee vergelijkbaar alleen krijgt hij veel meer bezoek, kan hij beter schrijven en krijgt hij ook teksten aangeleverd van anderen (van werkelijk de meest uiteenlopende aard).

Het idee iemand of een organisatie de islamisering van Nederland doelbewust zou proberen te versnellen door ondermijning van zijn site is een absurde overschatting van het belang van die site. Breedveld heeft politiek gezien geen enkele invloed, hij wil dat volgens mij ook niet. (hij moet het maar tegenspreken als dat niet zo is).
Tegen die achtergrond vind ik het onfatsoenlijk om geruchten over 's mans huwelijksleven te gaan publiceren of ze nu op waarheid zijn gebaseerd of niet.
Ik ga toch ook geen hypotheses over duistere achtergronden van jouw afscheid van die politieke organisatie publiceren?
De opmerking over zijn link naar jouw site vind ik echt genant. Misschien behoort het tot de uitvloeiselen van een verschuiving in hoe hij over een aantal zaken denkt. Tsja, kan gebeuren. Als je denkt dat Frontaal Naakt politiek van zo grote betekenis is zou je misschien inhoudelijk het debat aan kunnen gaan op zijn site. Je moet het echt behoorlijk bont maken om bij hem ge-IP-band te worden.

jelle said...

Er is inderdaad sprake van onderlinge naijver tussen wat webloggers over het aantal hits en/of reacties op hun weblogje.
En de één verdwijnt uit het "links-kolommetje" of duikt op.
Kan van alles betekenen.
Van puur kinnesinne, tot "ik laat me niet door jou in de seik zetten".
Keesje kan hele leuke stukjes schrijven, Peter Breedveld ook(hoewel ie meestal anderen de gelegenheid geeft, wat tot zeer koddige situaties kan leiden, zoals 'n bijdrage van Ali Eddaouidi, eerder dit jaar).
Gemeulenbelt door Peter Breedveld worden is niet zo moeilijk.
Zodra je deze journalist wijst op zijn journalistieke falen, nou ja, eigenlijk zijn rechtstreekse taqiyya in het geval van Ewout Jansen, haalt ie er wat kutsmoezen bij om mij te bannen.
http://www.peterbreedveld.com/archives/00000912.html

En ik ben er trots op!
Liever ongewenst persoon in zijn wereldje.
Ik heb 't niet zo op met mannetjes met vrouw en kindertjes die iets moois hebben met 'n meiske van het werk.
Banaler kun je het je niet voorstellen.

keesjemaduraatje said...

@Peter Breedveld: het is opvallend, dat je meteen begint te dreigen met "goede gesprekken" . Dat goede gesprek komt er alleen als je mijn reacties op jouw site laat staan, net als ik jouw reacties hier laat staan.
Ik vind het wel interessant dat je nu hebt toegegeven, dat de emails van mijn moslimbroer zijn uitwerking niet hebben gemist. Mijn broer, die bij de moslimomroep werkt heeft aan alle bloggers en reageerders een email gestuurd om te vertellen hoe belachelijk ik ben. Alleen Peter Breedveld heeft die email serieus genomen. Geen wonder, want mijn broer had toen een Marokkaanse vriendin, genaamd Laila, die een verhaaltje op Breedveld zijn weblog mocht schrijven. Het moet toch niet gekker worden.

keesjemaduraatje said...

@Frans G.: ik sta nog steeds achter die politieke organisatie en ik heb al eens uitgelegd waarom ik er uit ben gestapt. Voordat je nu met modder gaat gooien, kan je beter eens tellen hoeveel mensen er nog mee doen. Of mogen de leden van de "organisatie" niet hun lidmaatschap opzeggen? Dat is nog erger dan van je geloof afvallen.

willemzwijgtnietmeer said...

Dus als ik het goed begrijp vergelijkt Breedveld zichzelf met een blik wormen ?

Wat een vreemd zelfbeeld heeft die man.

Peter Breedveld said...

Ik laat alleen reacties staan die ter zake doen en die constructief zijn, Keesje. Dat goede gesprek komt zodra ik jou tegen het lijf loop, en dat kan binnenkort zomaar eens gaan gebeuren.

keesjemaduraatje said...

@Peter: geweld lost niets op Peter. Daarna, na dat "goede gesprek", zal je je alleen maar slechter voelen.

Peter Breedveld said...

'Geweld'? Wie heeft het over geweld? Je zou wat minder angstig door het leven moeten gaan, Keesje. Overal zie jij belagers, 'mollen' en spionnen. In jouw wereldje trouwen mensen niet omdat ze van elkaar houden, welnee, het is allemaal bedoeld om Keesje zijn vrijheid af te nemen. Zelfs als mensen gaan scheiden, zie je daar een complot in, gericht tegen jou persoonlijk.

Dat is, om het voorzichtig uit te drukken, niet helemaal oké, Keesje.

Jij bent hard toe aan een goed gesprek.

Frans Groenendijk said...

Kees, Kees toch. Voordat ik met modder ga gooien....
Al een jaar of 7 kun je mijn bijdragen her der in de blogosfeer vinden. Altijd onder mijn eigen naam met uitzondering van enkele bijdragen bij Peter Breedveld nadat hij me een lelijke bijnaam had gegeven die ik verder maar als geuzennaam gebruik.
In al die duizenden bijdragen van mij kun je maar op een plaats scheldwoorden van mijn kant zien: hier http://www.pvisp.nl/index.php/gis/eenpost/gis/geen/146
aan het adres van het stuk mohammedaans vuilnis dat impliciet mijn moeder een hoer noemt omdat ze niet hertrouwd is na de dood van mijn vader.
Verder ben ik tot nu toe altijd heel netjes gebleven.

keesjemaduraatje said...

ik heb een tip gekregen, dat de emails en de reacties niet van Peter Breedveld zelf afkomstig zijn. Peter is namelijk een hele beschaafde persoon die nooit met dit soort dreigingen zou komen. Daarom heb ik hem, op een voor mij bekend emailadres, een code opgestuurd. Ik reageer voortaan alleen op emailberichten die met die code zijn voorzien.

keesjemaduraatje said...

Post van Peter Breedveld:

Re: kappe nou
Van: Peter Breedveld (pbreedveld@......nl)
Verzonden:zondag 9 september 2007 14:07:51
Aan: Keesje Maduraatje (hayquecrear@.....com)

Dat goede gesprek gaan we hebben als het MIJ uitkomt, Keesje. Waar JIJ wel en geen zin in hebt, interesseert me geen fluit.
----------------------------------
Keesje Maduraatje schreef: > gooi het er maar uit, Peter. Ik heb geen zin om de gehele tijd op jou > te gaan zitten wachten. Dus laten we maar meteen iets afspreken. a.s > Vrijdag, want dan ben ik in Zuid-Holland.>> Ik wordt nu al bedreigd door fascisten en door sociaal-democraten. > Waar blijven die Marokkanen nou? Of neem jij die dan mee?> > groetjes en wind je niet te veel op.> > Kees>>>>>>> ------------------------------------------------------------------------>> > Date: Sun, 9 Sep 2007 13:57:39 +0200> > From: pbreedveld@......nl> > To: hayquecrear@......com> > Subject: Re: kappe nou> >> > Fuck you, Keesje, en dat mag je citeren.> >> > Ik heb je gewaarschuwd, jij ging toch door. Nu ben je voor mij.> >> >> >> >> > Keesje Maduraatje schreef:> >> > > Peter,> > > laten we er mee stoppen.> > > als je perse wilt, kunnen we elkaar eens ontmoeten, om het uit te> > > praten, maar dan zonder geweld.> > > hartelijke groeten> > > Keesjemaduraatje> >> >>

Ali Marokaan said...

Gebruik TOR icm SMAC 1.2

En je komt elk Forum op,ondanks IP
of Macadres BanEen marokaan

PS: Heb je nog wat Spierkracht nodig keesje??
maken we er toch iets Multi Culti van!