Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, January 13, 2016

VU haalt terrorist binnen

Na de schaamteloze vertoning op de Vrije Universiteit in juni 2015, waar tijdens een plenaire zitting werd opgeroepen tot boycot van Israël, dachten we dat alle registers van de voormalig Gereformeerde Universiteit reeds waren opengetrokken. Nu blijkt dat het nog erger kan.

Een groepje studenten, onder leiding van de maöist, pliessiepester en gewelduitlokker Thomas van Beersum, haalt een echte PFLP-terrorist naar Nederland. Khaled Barakat komt spreken over de derde intifada. We weten allemaal wat die derde intifada inhoudt: Het neersteken van willekeurige Joden op straat. Dat vinden ze een goed idee op de VU. Zie hier het event op Facebook. Donderdag 14 januari 2016 verliest de VU voor de zoveelste keer haar onschuld.


1 comment:

Jan said...

Het radicale morele verval is bijvoorbeeld in Zweden al een stapje verder. De socialistische minister van Buitenlandse zaken, Margot Wallstrom, eist een onderzoek naar wat zij definieert als buitenwettelijke executies van Palestijnen, die gedood zijn toen ze trachten Israëlische burgers te vermoorden. Hiermee zet Margot Wallstrom de bijl aan het grondrecht van zelfverdediging. Natuurlijk geld dat alleen voor Israël of bedoelt ze gewoon Joden. De selectiviteit en uitzondering voor Israël door Margot Wallstrom is geen politiek opportunisme meer, gewoon haat. Dit geld ook voor de organisatie die helaas door de VU een platform krijgt op de universiteit. Wie zich enigzins heeft verdiept in de werkwijze van radicale socialisten, begrijpt ook dat het VU bestuur voor een groot deel ook slachtoffer is van deze rode micro terreur.