Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, June 01, 2020

Kevin P. Roberson is in zijn element

Ongelooflijk maar waar! Nauwelijks heeft Kevin P. Roberson, met vrouw en kind achter zich latende, Nederland weer verlaten, om in zijn tweede thuisland, de Verenigde Staten, zijn geluk als videomaker te beproeven, of er breken rellen uit. Hij geniet ervan!

Jaren geleden heb ik al via dit blog gewaarschuwd, dat MovementX en de Black-Lives-Matter adept Kevin P. Roberson bezig waren hier in Nederland rassenrellen uit te lokken. In het geval van de Schilderswijkrellen speelde Kevin P. Roberson een belangrijke rol. Daarvoor en daarna heeft hij meerdere keren geprobeerd de dood van een allochtone crimineel te politiseren. Uiteindelijk lukte het hem om bij de actie van de Blokkeerfriezen vooraan te staan en de video van zijn leven te maken.
(foto: Maarten Brante)

Kevin P. Roberson blijkt provocateur
Hoe is Kevin P. Roberson zwart geworden?
Kevin P. Roberson is op zoek naar een zwart slachtoffer
Kevin P. Roberson en de blokkeerfriezen
MovementX provoceert rel in Utrecht
De internationale banden van de Schilderswaijkrellen

Het is Kevin P. Roverson niet gelukt in Nederland vaste voet aan wal te zetten, mede door zijn provocerende- en weinig professionele houding. Uiteindelijk besloot hij maar terug naar de USA te gaan.

Nu staat hij op een stuk bezette snelweg en filmt enthousiast welke rellen daar georganiseerd worden. Het zou mij dan ook iets verbazen als Kevin P. Roberson de vrachtwagen heeft gefimd, die daar zojuist de menigte naarbinnen is geraasd.

UPDATE
Kevin staat nu in in zijn woonplaats Fort Lauderdal tegen de politie te schreeuwen


No comments: