Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, December 08, 2019

Van Maoïst naar Kerstboom

Zelf heb ik ook een vreemde weg afgelegd, van anarchist naar ICT-consultant. Stond ik in 1981 nog op de barricades van het krakersprotest, gaf ik vier jaar later reeds lessen maatschappijleer aan kinderen van NATO-soldaten in Stolzenau. Je moet toch wat. "Von nichts kommt nichts", zou mijn schoonmoeder zaliger zeggen.







Vergelijkbaar is het lichtende pad van Thomas van Beersum nu aan het verlopen. Aanvankelijk een radicale maoïst, die een Filipijnse agent aan het huilen maakt.






Daarna is Thomas van Beersum een aanhanger van de terreur-beweging PFLP en aan het demonstreren samen met Amin Abou Rashed.

Maar nu, in 2019 is Thomas van Beersum te zien in de Kerstreclame van de Kwantum. een hele vooruitgang.
In 2020 kunnen jullie Thomas van Beesum in Amstelveen gaan bewonderen in de echte musical Big Fish, waar hij de rol van Will Bloom vertolkt.


No comments: